kendincebirii Hayırlı haftasonlarında hanımlar🥰 11 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığım var burnumu açmak ve daha iyi nefes alabilmek için ne yapmam lazım siz nasıl geçirdiniz bu süreci?
Zehra9616 kendincebirii cok normal burun tikanikligi vucudunun hizli calismasindan dolayi sinuslerin tikaniyo evini bolca havalandir burun etrafina sicak kompres yap iyi gelir
Slnn1122 kendincebirii Ben o konudan çok çektim buhar yaptım o bile doğru düzgün fayda etmedi Deniz suyu kullandım oda fayda etmedi illadin sprey kullandım Sadece o işime yaradı burnumu açtı doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi sen de sor eğer onaylarsa o baya rahatlatıyor
Mimik Canim gecmisler olsun, Ben gece yatarken takilan burun bantlarindan kullaniyorum… Coooook rahatlatiyor tavsiye ederim…
Mimik kendincebirii bicok yerde var, rossman, watsons, ve hatta neredeyse tum eczanelerde, internetten alisverisi yapiyorsan tabii en uygunu netten almak🤗
Slnn1122 kendincebirii Bir kabının içerisine viks Koy bir kaşık kadar Üzerine de kaynar su dök kabın sonra havluyla kendine hava almayacak şekilde örterek kabın buharını içine çekmeye çalış oda çok rahatlatıyor
Suzan-mustafa55 kendincebirii ben önce boğaz yanması şimdide burnum tıkalı uyurken bazen nefes alamiyorum o derece nasıl geçecek bilmiyorum
Durununannesi46 kendincebirii hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu durumu. 30.haftaya geldim hala öyleyim tam nefes alamıyorum.ilaç vs kullanmak istemiyorum, o yüzden Doktoruma da sormadım hiç gebelikte normaldir diye
zeynepdurunun_annesi kendincebirii Nane yağı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 🌸 Aktardan aldığınız nane yağını hem burun çevresine hem de yattığınız yastığa damlatabilirsiniz. 1-2 damla yeterli oluyo mis gibi nefes alıyosunuz
kendincebirii zeynepdurunun_annesi çok teşekkür ederim yarın gidip aktardan alıcam inşallah deneyelim bakalım inşallah bizde faydasını görürüz 💞
zeynepdurunun_annesi kendincebirii İnşallah görürsün canım faydasını bir haftadır griple uğraşıyorum kurtarıcım oldu benim gece rahat uyuyorum sayesinde