fat19ma97 Bebek deterjanı ne kullanmalı sizde eşyalarını yıkamakta başlıycam kızımın tavsiyeler neler
mucizemizibekliyoruzz fat19ma97 dalan roxy toz deterjan. Çok güzel kokuyor, tamamen bitkisel ve yumuşak çıkıyor kıyafetler :)
Ladess fat19ma97 dalin aldım ben ,yumuşatıcı almadım hiç ne kadae az kimyasal o kadar iyi kafasındayım 30 derece yarım saate yıkadım ekstr bir durulama daha yaptırdım
fat19ma97 mucizemizibekliyoruzz zeytin yağlı olanı var dalan markasının kullandınız mı yoksa mavi paket mi kullandınız
mucizemizibekliyoruzz fat19ma97 bendeki beyaz sabunlu, ve lavantalı var. 2 paket almıştım farklı farklı. Ama en güzeli bahar çiçekleri olanmış ben aldığımda yoktu
Aysehatun fat19ma97 yok ikisi karistirma olmaz kuzenim ilk zamanlar dalan roxy ile yikadi cok memnundu,sonra biraz daha bebek buyuyunce e bebekten baby me aldı bende oyle yapicam nasipse
fat19ma97 Aysehatun anladım canım teşekkür ederim roxy hangisini kullandı bide dalan zeytin yağlı kahverengi paket var hangisi iyi acaba
mercimek1994 fat19ma97 tabi tabi en azından ben daha çok güveniyorum yasa sabun tozu hiç dalin unibayby felan açıkcası güvenilir gelmiyor
Sulemrahkuzey fat19ma97 canım çok koyarsan kalıyor birde çok köpürüyor o yüzden ufak bi ölçek koysan yetiyor