Deletedmom10846 Karliozlem hadi bakalım cinsiyetini de öğrenirsiniz belki☺️ İnş ikili de de bişey çıkmaz 🤲🏻
Karliozlem Deletedmom10846 öğreniriz herhalde yoksa özele giderim insan merak ediyor 😂saol canım benim İnşAllah seninkindede bişey çıkmaz sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰
Neslikra06 Karliozlem ilk başlarda tiksindim pişen yerde duramadım bile şu an 24+2 deyim iki haftadır yiyorum ama zorlaya zorlaya,tabi eskisi kadar tiksinmiyorum
Yalova77 Karliozlem ben bazen omlet yapıp yiyorum bazen de haşlama yiyorum ama bende haşlama yaptığımda yumurtanın beyazını yiyemiyorum küçüklüğümden beri 🤦🏻♀️
Deletedmom10846 Karliozlem iç sesim pek güvenmiyorum oğlumda kız hissettim erkek oldu😂 bunda da kız istiyorum kız hissediyorum ama kesin erkek olur düşüncesi hakim😂 dr %55 kız diye tahmin yürüttü sadece. sende nasıl durumlar ne hissediyorsun
Gulsumelif Karliozlem ben anca omlet yiyorum yumurtalı ekmek ile yapıyorum yada patates kızartıp üzerine döküyorum
Karliozlem Deletedmom10846 buda kız olur hayırlısıyla İnşAllah bi oğluşun bi kızın 🥰bende kız istiyorum kız hissediyorum herhalde 😂ama erkek gibide geliyor sen gibi 😂