funnymummy Sarısını oldum olası sevmem midemi bulandırıyor o yüzden beyazını yeşillikle felan yiyorum gidiyor bir şekilde mecbur
Gzm23 Karliozlem canım valla bulantı döneminde haşlanmış yumurtadan tiksindim şimdi hiç yiyemiyorum valla
Deletedmom10846 Karliozlem bu haftaya kadar yumurta haşlanırken bile rahatsız ediyordu kokusu ona rağmen her gün bir ya da iki mutlaka yedim. Bulantılarım azaldı yemeye devam😊
Deletedmom10846 Karliozlem 12 hafta olduk bugün 😊 iki gündür azaldı bulantılarım idare edilebiliyor en azından
Zehra9616 Karliozlem oncedende cok seviyodum simdide oyle hergun sabah 4 tane piser evimde oglum esim ben severiz yani sukur tiksinmedim😂
Deletedmom10846 Karliozlem evet azalıyor şükür☺️ İlk hamileliğimde doğuma kadar geçmemişti bulantı ikincide korkmuştum ama aynı olmadı o yüzden mutluyum😊
Ssultannnnn Karliozlem ilk zamanlar yumurtayi omlet seklinde yada norma kizarrttigim zaman midem bulaniyodu ama o daha cok yag kokusundan oluyodu bende ama sonra gecti hemen hemen hergun yemeye calisiyorum ben
Morprenses Karliozlem ben her gün yiyorum 2 tane bazen haşlanmışsan gına geliyor yağa kırıyorum. Aksatmayın ben deli gibi et tavuk yumurta yememe rağmen proteinim çok düşüyo
Karliozlem Morprenses bazı yemeklerde içinde yiyorum da ayrıyeten yiyemiyorum benimde düşüyodur kesin