Kızlar son adetim 4 Aralık ben adetin 7. gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım hiç aksatmadan iki saat önceden sıvı alımını keserek her gün 15:30da ovulasyon testini yaptım ayın 31i yani adetin 28. gününe kadar bu süre zarfında t nin çok koyu olduğu oldu ama hicbir zaman c kadar kıpkırmızı olmadı neyse ben devam ettim 31nde de silik çıkınca batta 2 ocak olunca bu saatten sonra yumurtlama olmaz diye testi bıraktım. 1nde benim yumurta akı kıvamında şeffaf yapışkan uzayan akıntım oldu adet olacakmış gibi ağrım göğüs hassasiyetim oldu ben basta ne de olsa yarın adet olcam diye düşündüm ama sonra şeffaf akıntımin hicbir zaman adetten birgün önce gelmediği dikkatimi çekti her ihtimale karşı o günü değerlendirdim 2sinde adet olmayı beklerken 2sinde adetim gelmedi aksine 2 3 4te şeffaf uzayan akıntı ara ara adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti devam etti böyle olunca 2sini de değerlendirdim 3ü boş bırakıp 4ü de değerlendirdim yani 1 2 3 4 te yumurtlama belirtilerim oldu 5te akıntım kesildi sadece ara ara adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ayın 10na kadar devam etti biz de 4 ve 11 arası gün aşırı ilişkiye devam ettik. Bugün adet gecikmemin 14. günü hâlâ tık yok gecikmenin 11. günü kan testi yaptım gebelik çıkmadı doktora gittim ultrasonla bakildi sorun gözükmüyor sizce geç döllenme olabilir mi ?