marsel_ve_annesi nasılda geçiyor zaman gün sayıyorum son 99 için🤪 Sizlerde durum ne hangi meyve? Cinsiyetler ne? Biz erkek ama halaaa daha isim belli değil🥲
Zehra9616 marsel_ve_annesi 32 olduk bugun biz kereviz kadarmisiz 😃 son 56 allah nasip ederse abimizle toprak sencer’imizi bekliyoruz💜
Semra12344 @“kelebekveannesii”#p19941394son 100 benim ki de erkek eymen Efe olacak inşallah ismimiz 🧿🥰
Parla marsel_ve_annesi demekki bizde yarın şalgam oluyoruz :) bende son 9 için sabırsızlanıyorum 99 yine geçmeyecek🙃
marsel_ve_annesi Parla 😂😂hele bi 99gorelim de hayırlısıyla Benim 2ay sonra annemler falan gelecek yani bi suru misafirim var son ay onun için çabuk geçecek gibi duruyor 🤰🏻🤷🏻♀️3yıldır gormuyorum onları🥲
Happybsrn marsel_ve_annesi bende gece itibariyle 29+0 olacaz inşallah 🙏 benimki de erkek hâlâ ismi yok 🤣🤣🤣 sağlıkla gelsinler
marsel_ve_annesi Happybsrn isim seçmek kadar zooor bişey yokmuş arkadaşlar ben hiiç karar veremiyorum bu seferde marsel ismini beğendim ama biliyorum ki yine değişecek kararım😂
Parla marsel_ve_annesi amin inşAllah dediğiniz gibi hayırlısıyla görmek nasip olsun🙏🏼 Ne mutlu uzun biraradan sonra kavuşacaksınız. Çabucak geçsin bu 2 ay diyelim☺️🌸