kubra3rkan Burdayımmm😍😍sonda uyuşukken takıyorlar. Çıkarırken asla bir şey hissetmiyorsunuz. İlk kalkışmda burda yazılanlar gibi değildi. Ertesi güne yihastaneden çok raaht çıktım. Sonrasında hatta sezeryandan hemen sonrasında bile ağrım olmadı sadece harekete bağlı ağrılar yani yavaş yavaş hareket edeceksiniz o kadar. Hemşireleri geri gönderiyordum ağrı kesiciye gerek yok diye. 3.gün baya baya yürüyordum her şey çok normaldi gülerken biraz ağrıyordu yatıp kalkarken yavaşça hareketlerde sıkıntı olmuyordu hiç. Ben çok kolay geçirdim şükür. İnşallah sizin de öyle olur🥰sezeryan sırasında zaten sizle konuşuyorlar rahatlatıyorlar bişi hissetmiyorsunuz çekiştirme hissetmedm öyle bir baktım çıktı bebeiş çok kısa sürdü. 20dk snra falan direk ben odaya🥰direk emzirmee. Rahat olun. Amelyattan önce adrenalinden midir nedir tir tir titriyordum durduramıyordum korku heyecan krışık işte. Ama çok kolaydı herşey. Sadece epiduralin takılı olması rahatsız etti sırt ağrısı omurga ağrısı. Onu da çıkarttırabilirsiniz ihtiyacınız olmaz inşallah benm olmamıştı ama yine takılı kaldı bir süre daha ondan rahatsız oldum tecrübesizlik. Şimdi yüne hamileyim hiç korkmuyorum süreçten. Epidurali de 2tane yapıldıktan sonra falan çıkarttırrım geçen seferki gibi olursa. Normalde ameliyatla beraber 5 tane yapıyorlar. Son 2sini falan yaptırmam bu sefer.