derya45 Kızlar 21+5 hamileyim.Bebeğimin hareketleri çok netti ama dün akşam saat 7 den beri bebeğim haraket etmiyor.yani tam anlayamıyorum.Var mı benim gibi olan.Normal mi acile mi gitsem acaba ?Birşey mi oldu çocuğuma
betulyc derya45 çikolata yiyip sol tarafınıza yatın sessiz odada deneyin yine hareket olmazsa doktora kesin gidin
Omerinannesi3223 derya45 cok mu ıs yaptınız yorulmuş olabılır ama ıcınız rahat etsın derseniz acıle gıdın
PamirMira derya45 bazı günler çok hareketli bazı günler çok sakin olabilir bebeğiniz zamanla bu duruma alışacaksınız ben bi olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum
as2121 derya45 Biraz bekleyin dinlenin az da olsa hareket edecektir benim de başıma geldi çok panik olmuştum. 2 gün önce gene aynısı oldu ama ertesi gün gene hareketliydi. Şu an byle olması normal.
derya45 Pirayeada Kayserilim38 Esrabahar gulsonmez27 as2121 PamirMira Omerinannesi3223 betulyc haraket etti iyi çok şükür çikolata yedim yattım soluma rabbime bin şükür.Ama önce ki günler gibi hareketli değil tabi.Ama gün gün değişiyormuş
gulsonmez27 Benim de o haftada öyleydi..Merak etme bebekler bu haftada bi coşuyor bi duruluyor.Ben de acile koşmuştum sedyeye yattığım gibi tekmelemeye başladı.Sırt üstü yat bakalım o an tepki veriyor rahatı bozulduğu için
Esrabahar derya45 sizin haftanizda zaten düzenli olarak hissetmezsiniz hareketlerini normal endiselenmeyin
Kayserilim38 derya45 tatlı biseyler ye canm bazen öyle olur bide ogun içinde çok yoğrulduysan ondanda olur
Pirayeada Ben 30 haftadayım zar zor hissediyorum hatta 27 haftada hissetmedim hastaneye koştum kıpır kıpır bebeğin dedi ben neden hissetmiyorum diye şaşırdım
Pirayeada derya45 senin daha çok küçük cnm 28 den sonra hareketler oluyor düzenli şekilde doktorum öyle demişti
Mimik Bebeginin hareketlerinin duzenli olmasi icin daha cok erken ki kuzum… Endiae etem, 27.haftadan sonra doktor takip etmem gerektigini soylemisti, ondan onceki haftalarda hissedip hissetmemem coook normal…