10Asli-han10 Erkek bebek bekleyen anneler yeni doğan sünneti yaptıracaklar varmı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ve devlet hastanesi yapıyormu
Htc7212 10Asli-han10 ben yedi günlükken yaptırdım çokta memnun kaldık,devlet hastanesi yapıyordu ama bana bebeğim 25 günlük olduğu güne randevu verdi o sebeple devlette yaptirmadik
Sedasedaeda 10Asli-han10 ben yaptırmayı düşünüyorum doğduktan 3,4 ay sonra allah nasip ederse çokçabuk yaraları kapanıyor çevremde de öyle gördüm onlarda öyle söyledi bence özel devlet farketmez ama ben özelde yaptırmayı düşünüyorum.
balbebek412 10Asli-han10 eger ilk bebekse ben sahsen 4 ay icinde yapilmasi taraftariyim. Hemen sunnet etmek anne icin biraz zor olabilir diye dusunuyorum. Mesela benim sezaryen dogum oldu, hem kesi agrisi hemde bebegim uzun bi sure meme tutamadi ve goguslerim cok sisti agrim cok oluyordu.o surecte bir de bebegin sunneti ile ilgilenemezdim. O yuzden 4 aylikken yaptim ve cok memnun kaldim. Simdi 2. Bebegim, az cok beni ne bekliyor bildigim icin daha erken sunnet edebilirim.
Seross10 10Asli-han10 Ben bulunduğum ilçede sordum devlet hast anesine çocuk cerrahisi olmalı dedi o bölümde ilde var gidip gelme olmasın diye özelde yaptırıcaz herhalde 40ı çıkmadan olsun diyorum hareketlenmeye dönmeye başlamadan sünneti düşünüyorum ama ilk önce gelmeli bebişim 😁
10Asli-han10 balbebek412 yeni doğan sünneti doğumdan hemen sonra yapılıyormuş ve hiç bir açı rahatsızlık hissetmiyormuş bebek özel bir pansumana bile gerek yokmuş 4 günde iyileşiyormuş bulunduğum devlet hastanesi yaparsa bende düşünüyorum bakalım
Beboicinburdayim Eşim bir haftası dolunca yaptırmayı dusunuyor. Ben sünnet konusunda bilgisizim açıkçası. Biraz araştırdım sakıncası yok gibi biraz daha araştıracağım eğer sakıncası yoksa bende erkenden yapılması taraftarıyım. Çabuk iyileşir diye düşünüyorum bir de hem bebeğe hem bize kolaylık olur gibi
Goz-deeee 10Asli-han10 İlk haftalarda daha zor oluyor yok sarılıgı yok sütüne ugraşman derken biz 3 ay sonra yaptırdık hem biraz daha büyümüştü daha iyi oldu 1 günde iyileşti
Melike0657 Ben yaptımayı düşünüyorum. 7.günde yaptırmayındüşünüyorsum ben aslında ama eşim çok erken olur diyor istemiyor. Bir de aile hekimime sordum o da aynı şekilde çok erken olur en azından 1 ay geçerse daha iyi olur dedi. En kötü ihtimalle 40 ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum. Bebek hareketlenince daha zor oluyormuş küçükken olunca hemen iylieşiyor ve sadece lokal anestesi yapıyorlar orayı uyuşturuyorlar bu çok iyi bir şey
gokturkefe Ben burada devlet hastanesine sordum narkoz ile yapılıyormuş oda 6 aydan önce yapmıyoruz dedi bende o sebeple özelde yaptıracağım birde devlet dikişli yapıyormuş klipsli tercih ediyorum bakalım
Annesininbalii Ben doktora danıştım ,doğumdan hemen sonra sünnet istiyoruz mumkunmu diye , en az yedi gün sonra yapılıyor çünkü yeni dofsn bebeklerde K vitamini eksikliği gorunuyormus bu sebeple önerilmiyor ilk bir hafta dedi