Aselinkooo Isilay83 kızımda hep kız bebek gördüm çok güzel bir bebek hatta emzirdiğimi de gördüm Kız oldu 😍 De erkek gördüm hep pipisine kadar hemde 🤣 değişmezse eğer. Erkek bebek bekliyoruz. Bi sonraki kontrolde belli olucak. Ama ben çok istediğim için belkide o şekil girdi rüyama bilmiyorum ilkinde çok kız istedik Rabbim gönlümüze göre verdi şükür. 2.de eşim hep kız dedi öyle hissetmiş bende Erkek hissediyorum rüyamda da gördüm falan diye hep bahsettim. Erkek benzetince doktor eşim epey şaşırdı 😄 arada bahsi geçerken kız diyor severken oğlum diyo bazen kızım diyor 🤣 net olmadığı için ben daha doğru düzgün seslenemedim bile bebeme. Gönlümden geçen iki meyveden de tatmak 😍 Rabbim olmayanlara da nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat evlattır tabi ki ayrımı asla olmamalı 😍
VeraRi19 Isilay83 İlk hamileliğimde kızım olduğunu gördüm rüyamda,doğum anını kucağıma alıp ağladığım anı gördüm. Doğru çıktı kızım oldu❤️ Şuan 2.ye hamileyim cinsiyet henüz belli değil
Masal-07 Hamile değilken bebek isterken olmuyordu çok dua ediyordum rüyamda başkası doğuruyor erkek bebeği kucağımda oluyor ben bu bebeği 2kez gördüm ve hamile kaldım bi sure sonra ve oğlum olucak
Merve_0438 Benim başıma geldi cinsiyet öğrenmeye gitmeden önceydi rüyamda doğum yapiyorum sonra cinsiyet için organ kontrolü yapıyordum kızdı sonraki rüyamda ise dedem pembe kravat takmıştı ha demekki kızım olacak demistim kızım olacakmış
minikkelebegimmmmmm Merve_0438 bakalım 12. haftadayım.16 .haftada daha net olur dedi doktor.jız olsun erkek olaun farketmez ama insan öğrenmek istiyor bir an önce🙈
irem16 Isilay83 hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 4 defa erkek bebeğim olacağını gördüm 36 haftadayım erkek bebiş bekliyoruz 🤗
Dilara9406 Isilay83 ben oglusumu gordum ve doğuracam con tatli biseydi 7 8 aylık filandi boyle rüyamda Allah nasio ederse sag salim kucağıma alacam inşallah
pusatmom35 Isilay83 Doktorum bana erkek demisti rüyamda kiz bebek gördüm ama değişmedi cinsiyet canım oğlum oluyor
Merve_0438 minikkelebegimmmmmm rvet sabırsızlanıyorsun ama organlar yeni anca oluşuyor günler yavaş ama haftalar hızlı ilerliyor ☺️
ipekveannesi Isilay83 ilk çocuğuma kızıma hamileyken 2 kez falan elimde kız bebek gördüm ve gerçekten kızım oldu. Şu an 2.bebeğime hamileyim yalnızca bir kez rüyamda kendimi doktor kontrolünde doktor bak oğluna derken gördüm o kadar. Yarın cinsiyeti öğrenicem bakalım minnoş bir kızım daha mı geliyor yoksa oğlum mu 😍
ArslanAlininAnnesi Isilay83 evet benimde birkac kere adıyla seslendiler oglun olcak dediler oglum oluyor
Yigitahmed Isilay83 beNim oldu 2 gebeligimde de şimdi ki gebeligimde rahmetli anneannem rüyama gelip dikkat et kizim hamilesin kızın olucak dedi gebe olduğumu bile bilmiyordum. Oğlum dada gösterdiler onda da gebe olduğumu bilmiyordum
Ecenur1 Isilay83 ilk haftalarda eşim görmüştü erkek olacağını cinsiyet öğrenmeye gideceğim gece de ben gördüm erkek bebek ve oğluşum oluyor
Beboicinburdayim Ben bir gece kız, bir gece erkek gördüm. Tabi hamileliğimi öğrendiğim ilk üç gün eşime söylemiştim. O da bu süre içinde oğlu olduğunu görmüş. Bizim babamız duygusal ve iyi kalpli olduğu için ona malum oldu galiba 😂