Isilay83 Rüyamda küçük bir çocuk karnımı tutup kız bebek olucağını söyledi. Çok duygulandım malummu oldu acaba 🥺🌸 sizinde böyle görüp gerçtektende cinsiyeti doğru çıkan oldu mu ?
miranbeyinmothersi Isilay83 benim rüyamda hep kız bebek , en son dün gilan saçlı bir kızım olmuştı hafif üzülüyordum herşeyi erkek bebeğe ait aldık isimli çıkışlar emzikler filan diyordum eşime ama oğlum olacak nasipse
SayeMom Isilay83 cinsiyet partisi yapmadan 1 gün önce rüyamda erkek olacağını gördüm doktorum kağıda erkek diye yazmış, ama gerçekte olan kız😍💘
Damlacem Benimde oldu cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz sabah oğlum olacağını gördüm rüyamda ve doktorumuz erkek dedi 🌸🥰
Zeynosunannesii SayeMom aa bende aynı şekilde gördüm doktor elime bı kağıt veriyo çıkınca bakıyorum erkek yazıo banada önce erkek dediler sonra kız demekki tersine çıkıyo dedim
gurbetcianne97 Isilay83 herkes kız olacak öyle hissediyorum derken eşimle ben rüyamızda erkek gördük oğlumuz oluyor. 🥰
Lavinia21 Isilay83 ben ikisinde de hamile olduğumu bilmeden rüyamda gördüm cinsiyeti. İkisi de rüyamdakiyle aynı çıktı 🌼
11annebebek Isilay83 çevremdeki herkes ultrason görüntülerine bakarak belirtilerimden tahmin yaparak erkek dedi bende aksine rüyamda üç dört kez kızım olacağını gördüm doğru çıktı kız bekliyoruz 🧿❤️
minikkelebegimmmmmm 11annebebek aynı şeyi ben yaşıyorum.daha cinsiyetten emin değiliz ama herkes erkek diyor.12. haftadayım.rüyamda hep kız gördüm bakalım ne çıkacak cinsiyetimiz🥳
Meerve19 Hep kız hissetmiştim ama öğrenmeden 4 gün önce falan rüyamda erkek görmüştüm aynı babasına benziyor diye yüzüne bakıyorum ve erkek 🥰
sheyda1991 Isilay83 benimde oldu. Biz cinsiyeti 22. Haftada öğrendik. Bebeğim 3 kere rüyama girdi anne ben kız çocuğuyum diye :) em son detaylıdan önce girdi rüyama. Artık inan küseceğim ben kız çocuğuyum diye :)
Nurgulvrl_ Isilay83 ben rüyamda oğlan çocuk gördüm bir iki defa sonra oğlum olacağını öğrendim canım 😊
Archhmomm Isilay83 ben hep erkek gördüm rüyalarımda ama hepte kız istedim simdi 8.5 aylık kızım var ❤️❤️
momz Isilay83 kız çocuğu değil de bir tanıdığım rüyamda elini karnıma koyup bu bir kız demişti. Ve kız olduğunu öğrendik. Oysa ki ben dahil bütün çevrem erkek diyorduk 😅