annesinin_beybisi ozlemkzl3 sağolasın canım bir deneyim bakalim inslalah geçer bir yandan da seviyorum bu bulantilara çünkü daha çarşamba günü kalp atislarini duymaua gidicez en azindan bulantılar boş gebelik olma ihtimalini ortadan kaldirir diye düşündüm 😊
Demirssmomm annesinin_beybisi prilam dr gece yatmadan 2, sabah aç 1 tane kullanabilirsiniz. Erken gebelik haftasında metpamid pek önermiyorlar ilerleyen zamanlarda öneriyorlar. Prilam gebelikte mucizevi bir ilaç
Gnz annesinin_beybisi metpamidin hic faydasi olmuyor bu bulantiyi kesmiyor maalesef prilam var onu al kullan en iyi o geliyor gece yatmadan iki tane iç gunu idare ettiriyor🤢
nese_gocuk annesinin_beybisi Bence doktora danışmadan kullanma eğer pazartesiye kadar dayanabilirsen saglikocagina prilam Dr yazdır o kurtarıcı ben onu icmeyince bulanıyor normal reçetesiz 85 lira yazdirinca 25liraya düşüyor kahvaltıdan 3 4 saat önce içiyorum iki tane
annesinin_beybisi nese_gocuk saglikocagi yazar mı acaba ben bu tür ilaclari kadın dogum yazmazsa sigortaya gecmiyor diye biliyorum da
Hanife_ annesinin_beybisi vertigom var bulantı kusma oluyordu Dr kullanabilirsin demişti ama bn başka bı turevini kullanıyordum zaten
Kelebek-34 Hastanede yattığımda seruma katıyorlardı metpamidi hemşireye sordum Sonrasında doktoruma sordum hap olarak kullandım
A152245 annesinin_beybisi bir elma bir iki ceviz vs. Agzima bir şeyler attiktan sonra kullanıyorum. Direkt kesmiyor ama bende. Bir de zofran kullanabilirsin dedi. Bir süre daha devam edip zofran a geçebilirim.