Zero1 canım bende hamileyken uyuz oldum benim ki biraz uzun sürdü çünkü doktorlar başta. Anlamadı tedavi olamadım sonra doktor bi krem hazırlattı kokusu çok agır 3 gün sürdm onunla geçmedi sonra kwella diye bi losyon kullandm isimden tam emin değilim. Ama sadece kremle olacak iş değil tabi ki evde ki herşyi 60-90 derece de yıkadım çok kıyafet küçüldü sonra sana tavsiyem sende eşinden yeni iç çamaşırlrı alın onları kullanın eskileri 90 derece de yıkayıp sonra bi çöp poşeti in içerisine koyup agzını baglayın 4 5 gün beklettikten sonra kullanın. Giyindiginiz kıyafetleri iç kısımları özellikle dikişş yerlerini ütülemeden giyme. Koltukları halıları iyi ce süpürgeyle süpür ben sirkeli suyla sildim bide oturduğum heryere çarşaf seriyordum hergn de değiştiriyorum. Biraz zor bi süreç ama ben bunları yaptıktan sonra geçti bin şükür. Ve tavsiyem bu sürede misafir kabul etme sende gitme çok çabuk bulaşıyor malesef ben öğrendikten sonra 1 ay evden çıkmadım tam geçmeden. Birde banyo suyuna sürekli beyaz sirke kat. Hamilelikte zararlı değilse kükürtlü sabunla da yıkanabilirsn bunlar da uyuzu öldürüyormuş. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.