minikbebegim19 Bebeği baş geliş olanlar göbeğinizin üst kısmı boş gibi mi üstü yumuşak normal yani. göbeğimin ortası sert ortada gibi. ve baş geliş dedi doktr
BMelek minikbebegim19 gobegimin ortasinda poposu, ayaklari sola dogru doktor normal dedi bugun sordum bas gelis benimde erkenden daha ☺️
Ozlem2206 minikbebegim19 28de baş aşağı pozisyondaydı ama benim midemde taş gibi karnımda nerede duruyor bu çocuk çözemedim her tarafıma tekmeler yiyorum ya devamlı dönüyor yada bilmiyorum 🤷🏻♀️😀
Semanurozgan minikbebegim19 benim anlattığıniz gibi değil göbegimin altı bazen boşalıyor bazen doluyor 37+5 im hala makat gelisli
Swiss Evet bende 37+1. deyim kafasi aşağıda poposu göbeğimin ortasında ayaklarıda genelde solda duruyo😁
swetty_18 minikbebegim19 bende 34+6 dayım canım benimkide bh haftada döndü tam anlattığın gıbı pozisyonu..Ama bu seferde kasıklarımda hareketlerini hısedıyorum sende de oyle mi?
Momydemet minikbebegim19 31+4 üm. Baş aşağı pozisyonda benimki de 😬 gobegimin üstü boş. Göbeğim aşağıya indi yani. Doktora gittim,bebeğin aşağıda olması doğum başladığı anlamına gelmez dedi