Hatice232017 Memnun kaldiginiz hastane doktor önerirmisiniz tek tek inceleyen ve fiyatı uçuk olmayan ?
denizurgun Hatice232017 Güzelyalı hastanesi radyoloji doktoru Mehdi idi sanırım doktorun adı tam hatırlayamadım ama bilgi verirler illa ki 300tl ye yaptırmıştım
Aycaaa571 Hatice232017 balcalı çok iyi yapıyormuş diye duydum tanıdığım kızı için gitmişti baya iyi dedi
MerveMen Hatice232017 ekim ayında Ebru tarıma gittim 900₺ ödedim. Tabiki çok da memnun kaldım. İlk bebeğimde de ona gitmiştim.
Hasanbbek Hatice232017 altın Koza da yapılıyor ücreti en son 285 TL idi sanırım arkadaşım orda yaptırdı
Maaaile Ben iki gebeligimde de Guzelyali’da radyoloji bölümüne yaptırdım memnun da kaldim ama baska bölümler daha detayli yapiyor galiba,bilemiyorum onu. 295 tl vermiştim ekim ayinda.
Hatice232017 Maaaile organlarını parmaklarını heryerine baktımi ? Diğer hastaneler 700 istiyor butcem yetmiyor
Hatice232017 denizurgun memnun kaldinizmi peki ? Banada 350 dediler güzelyali ama gerçekten detaylı inceliyorlarmi
denizurgun Hatice232017 aslında ben baya memnun kaldım oğlum inat etmişti yüzünü dönmüyordu fotoğraf alması için doktorumun, 20 dakika ara verelim annesi karnını doyur tatlı birşeyler ye falan dedi gittim geldim. Jinekoloğum anlaşmalıydı doktorla o yüzden 300 TL ödedim ben yanlış hatırlamıyorsam ölçümleri de çok detaylı bir dosya içerisinde verdiler.
gulsumm1 Aycaaa571 evet ben orda yaptırdım 20 dk fln kaldm herseyine baktılar tüm kemiklerine kadar hatta o zaman net olarak öğrenmiştim cinsiyetini
igvescarim gulsumm1 Mete sucuya mı yaptırmıştınız resim felan veriyorlar mı? Birde sekreterinin adı. Emine miydi? Bana emine hanıma gideceksin dediler kafam karıştı
Oyku3005 Hatice232017 merhaba benim doktorum medline yollamıştı 22 aralıkta 350 vermiştim memnun kaldım açıkçası çok bğndim 😊
Oyku3005 Hatice232017 senin doktorun kim canım bir arayıp fiyat bilgisi alabilirsin😊 benim doktorum oraya yönlendirdi iyiki de gitmişim ordaki doktorda beğendim 😊