mercimekveannesiiii tesekkur ederim canim, alttaki bambu halka diye geçiyor canım her renk mevcut ahşap tonu beyaz mavi pembe renk renk vardı ben beyaz aldım , büyük küçük orta boy ya da daha dolgun olanları var tuhafiye de ben internette bu model gordum sonra baktım 150 diyor fiyatlar bulunduğum yerde tuhafiyeden malzemeleri alıp 50 tl ye yaptım, alttaki bambu halka canım , çiçekler de tuhafiye de var onlarda lazer kesim çiçek diye geçiyor metre olarak satil8yor ben orada dekor yaparken ne kadar kullanacağımı hesapladım metre olarak 3 4 mt arası aldım hem kapı susu hemde terlik ve bantta kullandım, metresi 3.5 tl idi smdi 5 tl oldu ,bambu halka yi 15 tl ye almstm şuan artmıştır ben ekimde yaptım, incileri kendim yapıştırdım canım orada ince çeşitleri var onlarda lazım olduğu kadar aldim onlarda kilo hesabı tartarak veriyor fiyatı, ayıcık ta 2 2.5 tl filandi isimligi 10 tl ye yaptirdim kendim boyadim evde oje vardi😊 bu urunleri silikon ile yapistirdim evde silikoj tabancasi ve silikon vardi onlar evde yoksa temin etmeniz gerek , eşim daha önce düğünümüzde alay havlusu için dekor yaparken almisti silikon tabancasını 2.5 sene önce , daha once bende evime rafya ayna sepet ve runner yaparken silikon vs almstm smdi de degerlendirmis oldum , elimden boule şeyler geldiği için kendim yaptım 50 tl ye yapmış oldum , mesela internetten çeşit bakip tuhafiyeden o.malzemeleri temin edebilirsiniz ben orada kendim dekor ürünleri secip evde yapmıştım , ya da be ge bdiginiz ürünü kaydedij tuhafiye çalışanları yardımcı olucaktir ürünler için orada kasnaklar olsun vs olsun bir çok çeşit var , mesela arkadaşım bana da yapar misi jn demisti erkekti cinsiyeti ona da internetten model bulup tuhafiyeden ürün bakmıştım neler ile dekor ederim diye