• Sağlık
  • Boyun fıtığı ameliyati ve gebelik

Kızlar merhaba ben 1 Aralık günü boyun fıtığı ameliyatı oldum. İlaç tedavisi süremde bitti adetim biteli de bir gün oldu, Allah’a çok şükür sağlık durumum da iyi egzersizlerimi yapıyorum. Sizce gebeliği ne zaman düşünebilirim çok da istiyorum aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?

Benimde boyun fıtığım var ama ameliyat olmadım canım, gebe kaldığımdan bu yana hiç ağrımıyor çok şükür 😘

Fasulyeninannesi1, başlığı Boyun fıtığı ameliyati ve gebelik olarak değiştirdi.

NeseA Ne güzel maşallah canım
      Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim boyun fıtığım patlamıştı cerrahi müdahele gerekiyordu mecburen ameliyat oldum. 1,5 ay oldu inşallah şimdide bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse

Benimde boynumda düzleşme var sanki Son zmanlar boynumun başıma vuran bir ağrısı var bu zamana kadar yoktu ,hepimize geçmiş olsun

bir yıl sonra

nurellmas7 merhaba canım cok geçmis olsun🙏🏻 Boynunda bir fıtık mı vardı? Ameliyat sonrası nasıl geçti nerde oldun ameliyatı

Betbetbet evet fıtığım vardı canım devamlı boynum tutulurdu ama geçerdi en son bi tutuldu bi daha geçmedi doktora gittim istanbul özel aile hastanesine fıtığımın patladığını öğrendim acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor muayeneden sonra 1 hafta içinde oldum çok bekletmedi doktor yoksa sağ kolumda his kaybı olacağını söyledi gün geçtikçe artık kolumu kaldıramaz duruma gelmiştim ameliyattan sonra çok şükür geçti ağrım hiç kalmadı platin yerleştirdi allah razı olsun doktorumdan burada doktorumun ismi beyin sinir ve omurilik cerrahisi op.dr irfan çınar kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve işini bilen bir doktor