eceturan Selam arkadaslar. Biraz sacma olacak ama aksam hapsurdum. Sivi geldi. Lavaboya gittigimde sari sumuksu kokusuz bir akinti gelmis. Yogun bir sekilde. Agrim sancim yanma fln yok. Sizde oyle oldu mu? Ya da bu neyin nesi? Normal mi sizce?
Makskala eceturan sarı genel de idrar yolu enfeksiyondan oluyor. Ben de oluyor çünkü ara ara sarı renkte akıntı.
Tugbaa2937 eceturan o Nisan değil bu haftalarda bebek rahime baskı yaptığı için normal de gelen akıntı daha da fazla gelmeye başlar. Normal akıntı o Nisan kahve rengi yada kırmızı olur.
Hilal-95 eceturan bu haftalarda erken bence gelmesi kuzum normal akıntı olablır nışansa devamı gelir zaten ama bnce akıntıdır tuvalete gittiğin zaman idrarını yaparken kendını tut arada suyun fln sızarsa anlaman için bnmkı pembe geldi ve 3 gün sürdü az az
eceturan Hilal-95 evet bende ondan korktum. Cok erken. Insallah dedigin gibidir oyle yapicam bundan sonra. Peki birsey sorsam bebeginde hareket varmiydi?
Hilal-95 eceturan tabıkı hareketleri düzenliydi ben nışanım gelınce telaşla hastaenye gittim ama beklememi söledi acılmam fazla yokmus 2 hafta snra suyun geldi ama senın haftan cok erken daha acaba korunmasız ilişkiye girdin ondan felanmı oldu akıntı bende cok oluydu sürekli ama 37 gelen pembe oldu snrasında az az devam etti
eceturan Makskala sali gunu doktora gideyim ozaman tesekkur ederim cok tekrarladi biktim vallahi enfeksiyondan
eceturan Hilal-95 yok iliskiye girmedim.dus qldim sicak suyla o etki etmis olabilir mi qcaba sali gunu dr a gitcem bakalim artik enfeksiyonsa biktim antibiyotik icmekten yemin ederim. Ya surekli tekrarliyor. Yanlis birseyde yapmiyorumm
Hilal-95 eceturan vallla onsorun bende de vardı kuzum sürekli saşe içtim 🤦🏻♀️ Enfeksıyon ilerlemesn diye her ay içiyodum verıyodu doktor akıntı normal bide kokulu kasıntısız yanma feln yoksa korkma
Tugbaa2937 eceturan olur mu ne demek ilk gebelikse eğer okuyor boyke korkular bilmediğin bişey sonuçta kafan karisir