Esde Öncelikle güzel anne adayları hepinize merhaba 🥰 Ben dün hastaneye gittim 30 +1 haftalık hamileyim doktor çocuğun doğum pozisyonuna geldi dedi ve bu beni çok korkuttu sizce bu haftalarda normalmi bir kaç kişiye sordum erken doğum olabilir dedi.
Lulikli Esde erken doğumla alakası olduğunu düşünmüyorum bebek doğum pozisyonu olan baş aşağı pozisyona geliyor canım. Kanala girmediği sürece sorun yok. Doktorun sana tehlikeli demediyse başkalarının fikirlerini dikkate alma bence.
iremss Esde normal erken doğm alakası olsa doktor mutlka der şöyle ki ilk gebelikte 17 haftada kzıım doğum pozisyonu aldı ama normal doğum yapamadım sezaryen oldum alakası yok yani
papatya981 Esde hyr alakası yok ben 28 haftalığım 26.haftamda da bebeğim doğum pozisyonundaydi güzel dedi doktor yani başi asagidaydi
Sinem_20 Esde Bende 30+2 oldum çarşamba günü gitmiştim hastaneye 29+5′de bebek doğum pozisyonunda dedi baş aşağı duruyordu yani ama erken doğum falan demedi
Ozlem2206 Esde benim 23den beri her gittiğimde baş aşağı duruyor erken doğum diyebilmek için kanala yerleşmiş olması lazım boşuna korkmayın sadece biraz baskı olur çok ayakta kalmamanızı tavsiye ederim bedenen yorulmayın çünkü batmalar fazlalaşıyo biraz can sıkıcı bi durum😬
BMelek Esde bebegin pozisyonu korkutmasin kanala girmedigi surece benimkiside 15 haftaliktan itibaren 22. Olucam bas asagi donmuyorda ☺️
Nihanus Esde hayır zaten daha yer değişikliğide yapabilir hiç belli olmaz suyu az değilse. Ayrıca güzel bi zaman dönmesi için ne güzel iyi bir haber bu
Myssrblgn Esde Zaten 28 den sonra doğum pozisyonuna girmesi gerekiyor artık. Doğum pozisyonundan kastım baş aşağı dönmesi. Doğum kanalına girmiş deseydi erken doğum riski olabilir denilebilirdi. Korkmanıza gerek yok