Bsraermis8 Nasılsınız bayanlar ? Mide yanması v.s başladımı? Bende başladı bir kaç gündür . E birde yorgunluk nefes almakta hafif zorlanma oluyo. Sizde durumlar nasıl . Birde kilo alımım durdu sanki . 10 gündür gram almamışım .
okuyor Bsraermis8 mide yanması değil ama yatınca reflü başladı. Dik yastık ile yatıyorum mecburen. Nefes darligim da 20. Haftadan beri var. Tek taraflı kasık ağrım var. Doktor normal dedi. Bugün de kuyruk sokumu ağrısı başladı. Doğuma kadar dökülmeyen yerim kalmayacak gibi 😅
Serapmehmet_19 Bsraermis8 bende mide yanmasından çok aşağıya doğru baskı hissediyorum, kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum onun dışında uykusuzluk başlamış bulunmakta geceleri uyutmuyor, öyle yani
elifinilki27 Bsraermis8 Mide yanması oluyor artık alıştık yani baya hamileliğe 😂 birde arada bi gelen sinir patlaması sonradan ağlama isteği değişik şeyler yaşıyorum 😁
Serapmehmet_19 Karaaslan çok zor oluyo kasık ve bel ağrısı yaa sende durum nedir, kaç haftalıksın canım
anonimgelin 23 haftalığım bacak ağrısı bel ağrısı boyun ağrısı göğüs ağrısı çabuk yorulma merdiven çıkamama mide yanması ne ararsanız var
Gzmlerce Bsraermis8 25 haftalk olduk bizde :) serklajliyiz yatiyoruz gece yatarken burun tikanması . Mide yanmasi .acı su gelmesi . Yalancı kasilmalar . Bel agrisi neeee ararsan vaar :)
BusrAras- Mide yanması basladı hafif hafif birde bulantım oluyor ara ara 🙄 burun tıkanıklıgı cok zorluyo beni