dmtzr sana annemden örnek vermek istiyorum canım benim annem 40 yaşında iken kardeşime kaza ile hamile kaldı... şu an kardeşim 19 yaşında... o zamanlar herkes tam bir felaket gözü ile baktılar daha hiçbirşey belli değilken bile aldırmasını anne ve bebek için riskli olduğunu söylediler ama annem ben Allahtan korkarım eğer bir sorun yaşayacaksam bu rabbimdendir dedi tabi bu baskılar ve sıkıntılar altında oldukça sıkıntılı ve zorlu bir gebelik geçirdi üstüne birde babamda baskıda bulundu:(( aldır bu yaştan sonra nasıl bakacağız çocuk bana dedemi diyecek dedi... bu aradada babam 46 yaşındaydı... annem Allah için direndi... o zamanlar 13 yaşlarındayım detay bilmem ama her doktor kontorolüne gittiğinde doktorlar anneme azarı basıp normal görünüyor ama biz mesela zekasında bir özür çıkacaksa bunu anlayamayız yada gözü görmez kulağı duymazsa bunu anlamayız diye nerrdeyse doğuma kadar anneme gebeliğini sonlandırmayı teklif ettiler bu olay Ankaranın göbeğindeki en meşhur hastanelerdr oluyor bu arada.... annem sabahlara kadar seccademi sırıl sıklam ederdim diye hala gözyaşları içinde anlatır o günleri.... kardeşim ailemizdeki en güzel bebekti şu andada en güzel genç kız şükürler olsun herşeyi tastamam gerizekalı olur diyenlere inatta mühendislik okuyor:) ♡ sen Allaha teslim ol... onun için ona teslim ol o seni darda bırakmaz