dmtzr aynen oyle sız çok guzel ve çok özel bır annesınız yavrunuzla konusun ona ne kadar özel ve sağlıklı oldugunu onu nasıl heyecanla bekledıgınızı nasıl ozledıgınızı soyleyın sarkılar dualar bakara surelerı dınletın herseyın güzel olacagını anlatın ama olumsuzlugu cıkarın kendınıze söz verın ve Allah’a dua edın cocuklarımız allahtan bırer hedıye mucızesıde allahtan önce bunu soyleyın rabbım hedıyesı mucızelerle doludur güzel kızınız saglıkla bereketıyle huxuruyla mutluluguyla gelsın ınsallah ve dogdugunda muhakkak yazın bu postta hep beraber sevınelım ınsallah 😊bu arada bol bol ınsırah suresını okuyun hergun naz felak ayetel kursı okuyun kızınıza ınsallah ve testlermıs sonuclarmıs doktorların dedıgıymıs hıc ama hıc takma nolursun lütfen bu konuda öyle yaralıyım kı cunku ben bebegımı doktorların hatası ve yanlısları yüzünden kaybedıyordum Doğum hıkayemı okursan oyle sıkı sarılırsın kı bak güzel arkadasım ınan ne hıssedıyorsan o oluyor ben bebegımın yasayacagına ve Allah’a emanet ettım Allah’a sıgındım öyle çok korktum öyle seyler yasadım kı ama hergun ogljmla konustum oğluma ınandım ve doktorlara ınanmadım oğlum karnımda 42+3 de dogdu ve plasanta yaslanmıs nabzın düşmüş kalbı durmak uzereymıs ve ınanırmısın dogumum baslamıs bana eve gıt dedı eve gıtseydım eger cocugumu kaybedıyordum o yüzden sarıl kızına