Durununannesi46 4 kilo üstü iri geçiyormuş bakalim hanım kız nasıl olucak😊 evet canım normal geçti hamileligim bir şikayetim olmadı bende hayallerimi gerçekleştirdim, bende okuldan mezun olunca mesleğimi yaptım 5 yıl çalıştım evlenirken nikah çıkışı yaptım 1 2 sene evde dinlenmek istedim 2.senemizde bebek düşünüyorduk öyle oldu o süreçte de evdeydim, kendimiz büyütmek hayalmız öyle olucak sonrasında kendi meslgimden devam edicem yine 😊 bende kimya teknikeriyim ilaç firmasında laboratuvarda çalışıyordum, eşimde fizik mezunu oda bir firmada fizik lab şef yardımcısı meslgnden devam ediuor ben bir süre ara verdim, hadi ya çok üzüldüm canım inşallah toparlamışsındır ve inşallah bir daha tekrarlamaz ,bizde eşimle geçen sene ekim aynda olduk atlattik sukur ikimizde 2 doz asiliyiz eşimin 3.aşısı cıktı benimde do guma yakın 3.geliyor, olsum canım sağlığın yerinde olsun aklina geldikçe doldurursun canım bu süreçte her şey aklımızda kalıyor🐣 o kitabı hic duymadim canim bakarim bende ya da denk gelirse alirim minis dogunca uyudufu zamanlar okurum, dktr kitabını görmüştüm d&r de almamıştım , bende bu süreçte doktor kitapları dogum kitapları okudum gerçekten zihin olarak hazırlanıyorsun bedenen geldiği zaman minik o zaman hazır oluruz dogum başlarken ben oluduklarimim cok faydasini gordum ve cevfemde hamile olanlar ile de paylasirim , gelişimi için olan kitapta hem bir anne hemde bir doktor kendisi bende doğmadan edindim okudum ay ay gelişimi goedum tabiki her çocukta gelişim süreci farklı olucaktir ama on bilgi oldu bende birkaç kitabı indirimde denk gelince aldım ikincisi %50 şeklindeydi, banu doktorun kitabı 80 tl idi şuan 120 filan esra cabuk 70 e almstm şuan artmistir insanın aldıkça alası geliyor okudukça okuyoruz yada süreci bu şekilde geçirmek istediğim için bittikçe yenilerini ekledim canım internetten çok araştırmıyorum dahaçok kitaolar ve doktorumun bilgisi ile sürecim ilerledi ediminde bilgisi ile daha da harmanladım, amin canım inşallah bizim kalan 40 tabi normal düşündüğüm için ne zaman gelmek isterse 😊🐣