Durununannesi46 bizimde renkli ultrason görüntüleri 12.haftadan beri babaya benziyor 😊 bende çok istemiştim eşime benzemesini 😊 bizmde babamız 190 70 kg bende 153 im, benimde ailem uzun boylu ben minyon kalmışım eşim eşimin aileside uzun boylu minik kizim uzun gidiyor bizimde , bende artık son kontroller olduğu için sordum tahminini oda 53 cm 3.5 kg aşağısı beklemiyorum kgyi dedi, tabiki rabbim kararlamıştır canım onlar sadece tahmin yapıyor soyluyor birde yanilma payimla birlikt3 diye ,hayırlısı ile doğunca görücez bakalim 😊Ocak basi 8 inde kobtrol vardi 32+4 te amdi ocak sonu 29 unda yeniden kontrolümüz var 35+4 oluyoruz bakalim o zamaj minik kuzu kac cm kg oldu tahmin yapabiliuorum tutuyor genelde doktor ile , haftasi onde boy kg onde gidinxe asagi yukari hesapliyorum bende sonra hafta hafta cagiricak artik , Kagan Kocatepe yi dinlemistim , bende hamileligimi kitaplar ile geçirmeyi düşünüyordum öyle yaptım Doktor Banu Çiftçi ve Doktor Esra Çabuk kitapları ile hafta hafta gelişimi mi okuyorum, Doktor Elif Çakır kitabı Bebekler ne ister diye kitap almıştım kişisel gelişimlerini ay ay okuyorum büyüdükten sonra neler olucak diye , Ayşe öner kitabı edinip okumuştum Hamilelik Doğum Bebek Bakımı kitabını kendisi bir hemşire,doktor laurens white doğal hamilelik rehberi edinmiştim bu süreçte yine okuduğum bir kitaptı, kızıma günlük edinmiştim oradan da hafta hafta konuşuyoruz birde Burcu kutluk doğum kitabından bir anne gözünden doğum evreleri okumuştum, smdi de mutlu bebek bakımı okuyorum , bende süreci doktor gözünden dinlemeyi ge okumayı çok seviyorum teşekkür ederim canım tavsiyen icin❤ amin canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla 🐣❤