Prensannesi38 Banada 32.haftada plesanta previa tanısı konuldu şuan 35.haftadayim doktor dinlen yukarı çıkar dedi bebeğimde doğum pozisyonunda araştırdığımda göre bu haftadan sonra artık çıkması düşük ihtimal ve sezeryan yazıyor inşallah çıkar ya 😒
Annecimm22 Benim total ve hergünüm korku sezeryan esnasında ne olacak bebeğim iyi olsun sağlıkla birbirimize kavuşalım diye hep dua ediyorum.. Birbirimize dua edelim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebklerimize..
munireglr SekerAnne evet şuan biraz aşağıda ama doğuma kadar kanama olmazsa sıkıntı yokmuş inşallah olmaz
munireglr SekerAnne yok ikinci ilkinde de doğumda rahîm üst duvarına yapıştırıcı plesanta doğumdan daha zor çıktı. Ee sindi tâbi korkuyor insan ama sunuyor bilmiyorum ki doğumdan 1 dj sonra bile unutuyosun. Ama ilk doğumumda plesanta benide doktorumuda zorladı baya inşallah bu sefer çok kolay olur 🙏🙏🙏
SekerAnne munireglr ay canım benim ya onunla geçsin gitsin benim de ikinci olacak ilki sezaryendi inşallah sağlıkla alırız çocuklarımızı kucağımıza
Aycicegim Melekannesiiiii merhaba çıktı canım ama çok kanama yaşadım o süreçte sağ salim de doğum yaptım 38 haftalık şuan bebeğim 4buçuk aylık