defnelobe merhaba hanımlar ben çok eskiden kan grubumu kafadan hatırladığım gibi söylemiştim. Doğumuma az kaldı bu doktorlar benim kan grubuma bakmıştır dimi? yanlış kandan sıkıntı çıkarsa bide ☹️
Elika0 defnelobe pazartesi sağlık ocağına gidip kan grubunu öğren. Ve söylediğinden farklıysa doktorunu mutlaka bilgilendir. Bakmazlar tekrar kan grubuna.
okuyor defnelobe ilk gebelik tetkiklerinde kan grubunu bilmiyorum dediyseniz o zaman bakilmistir. Ondan sonra tekrar bakılmıyor.
Mutluhatun defnelobe ben söylememe rağmen doktorum ilk kan testinde teyit etmişti ama şüpheniz varsa ihmal etmeyin
Sevilayozdemir defnelobe doğum yaptığım gün kan grubuna bakılıyor diye biliyorum her ihtimale karşı benim bakmislardi emin olmadigini söylersin. Ki doktor buna bakmak zorunda değil normalde sen zaten söylemişsin keşke en başında hatırlamadığını soyleseydin
Kubrailkan Kan uyuşmazlığı için filan sormadılar mi 28.haftada filan tekrar.🥺 Önemli çünkü öğrenin bence 💕🥰
gebe_ebe Tüm gebelerin bebek kalp atışı duyulduktan sonra, gebeliğin ilk haftalarında rutin kanları alınıyor, buna kan grubu da dahil. Genel bir tarama gibi. E nabızdan bak bence mutlaka alınmıştır. Sadece gebenin ifadesine bakılmaz kan grubu önemli çünkü