Miraykayra Merhabalar arkadaslar; sizinle geçen aylarda yaşadığımız ömrümüzden ömür götüren çok önemli bir olayı paylaşmak istiyorum.Hepimizinde yaptırdığı 20.haftalarda yapılması tavsiye edilen ayrıntılı ultrasonu gittiğim doktorum 16.haftada yaptı .biz tabi tecrübesiz olduğumuz için erken oldugunu anlamadık oğlumuzun boy kilo kemik ölçümleri iyi çıltı ki gel gelelim beyin gelişimi kontrollerinde bize sorun olduğunu söyleyene kadar bi mutluyduk.Acil perinıyoloki uzmanına ordan amniyosenteze yönlendirildik .hayır gelişim sıkıntısının ne oldugunud anlamadık çünkü genetik olabilir yok kalitsal hastalık dediler 😢.Tahmin edemezsiniz ömür gitti bizden neyse gel gelelim ertesi sabah amniyosentez oldum alelacele ki çok tehlikesi olan bir operasyon .iyi sonuç çıköazsa almak zorundayız dediler ki ilk çocuğumuz 😢😭sonuçları bekledik 1ay geçmek bilmedi.20.haftada bebek kontrolu ve sonuçları almak için gittiğimizde beyin gelişiminin tamamlandığını bebeğimde hiç bir sıkıntı olmadığını ifade etti doktor .işin garip yanı benim ayrıntılı ultrasona erken gittiğimi söyleyip beni suçladı sanki evde cihazım var ben baktım kontrol ettımde suphelendim doktora öyle gittim .hey Allahım işte böyşe şuan 36.haftadayız ve çok şükür oğlumuz sağlıklı 🙏🏻
Rojinn Miraykayra çok geçmiş olsun canım😐 Ben tür şeylwr yaşamamak için hafta hafta bebeğin gelişimine bakıyom videolar izliyom o hafta hangi testler yapıyor onları araştırıyom
Dyg34 Miraykayra lütfen o cahil doktor adı altına sıgınmış malı şikayet et bu nedir ya sen o sıvı alma yuzunden bebegınden olabılırdın allah kahretsin onları ya ne diyim nasıl uzuldum suan okudum da 😔
taninmayananne Geçmiş olsun maalesef bu devirde her doktora güvenemiyoruz 😞 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Miraykayra Dyg34 gel bide bize sor canım allahından bulsun oğlumuz ıyı olsunda dedik ama çoğu yerde ismi var şiddetle kınama Maili attım hastaneye ve form sitelerine insan canıyla psikolojidi ile oynamak kolay olmamalı