Klyldrm Berkayesma ne güzel🥰 kaç gram dedi bebişinize en son bende bugün 35. Haftaya girdim çok şükür
Berkayesma Klyldrm 34+4 de gitmiştim şuan covidliyim artık hafta da bir kontrole düştüm bu hafta bilmiyorum 3 gün önce gittiğimde 2430 gr kilosu 47 cm boyu vardı 🥰
Sseevgii Berkayesma geçmiş olsun bende 34 haftalık covitliyim nasıl geçiyor şuan kaçıncı haftadasınız acaba
Berkayesma 533460 eğer gebelik varsa alıyor önce tek ben giriyorum daha sonrasında ultrasonla bakacağı zaman yanındaki yardımcılar eşi içeri alıyolar
Berkayesma 533460 Eğer bütçene uyuyorsa kesinlikle tavsiye ederim Derya hanımı çok ilgili rahatlatıcı güler yüzlü bir doktor yani doğumdan normalde çok korkuyodum ama konuşmasıyla rahatlatan biri sadece onun için o hastanede doğum yapmaya kararlıyım 🤣
533460 Berkayesma teşekkür ederim haftaya ona gideceğim sanirim randevu saatinde direk girebiliyor muyuz bekliyor muyuz
semanurcennet Berkayesma merhaba doğum ücreti nedir? Birde hastane de doğum yapan bir gebeyle konuştunuz mu hiç ebeler olsun hemşireler olsun davranışları nasılmış? 27 haftalığım ve doktorumdan hiç memnun değilim numarasını bile vermedi acil bir durumda hastaneyi ararsın dedi😒
Berkayesma 533460 hiç randevuyla gitmedim genelde kendi çağırdığı tarihlerde sabah 9 gibi eşim işe gitmeden gittim hep ama akşam 5 e kadar orda oluyo ücreti ödedikten sonra kapısında bekliyosun sırayla çağırıyolar zaten randevu zorunluluğu yok 🥰
533460 Berkayesma teşekkür ederim bilgiler için, gecmis olsun bir an önce sağlıklı gunlere dönersiniz insallah Allah sifa versin
Berkayesma Sseevgii 35. haftadayım benim gündüzleri rahat ama akşamları çok ağır geçiyor Allah kimseye vermesin bu ağrıyı sızıyı 😏
Sseevgii Berkayesma ya evet gece bende ciddi zorlaniyorum uyku da yok. Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırız inşallah