GamzeNur17 15 haftalık hamileyim kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum magnezyum falan kullanıyorum ama işe yaramıyor yatarken sağa sola dönerken yattigim yerden kalkerken çok ağrıyor yaşayan varmı ne yapmaliyimm
sherlock GamzeNur17 canım benim de çalışırken çok oluyordu uzun süre sandalyede oturup kalktıktan sonra bıçak gibi giriyordu. Şimdi izindeyim sağa sola uzanıyorum yemek masası dışında çok oturmuyorum pek olmuyor. Bir arkadaşım da bebek kalsiyum çekince önce kuyruk sokumu ağrır demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama..
sinemcansenturk GamzeNur17 30 haftalık olduk gece dönemiyorum eşimi kaldırıyorum o çeviriyor doğurmaktan başka çare yok galiba
GamzeNur17 sherlock ya bir kaç gündür çok ağrıyor belime kadar yukarı çıkıyor ağrısı sanki böyle küt sesini duysam rahatliycakmisim gibi bir durum çok garip ayaklarımı uzatirken kendime çekerken ağrıyor doktora da yeni gittim ama o zaman yoktu böyle birşey nedir bu bende anlayamadim
GamzeNur17 sinemcansenturk Allah yardımcın olsun ya bende masaj yaptırıyorum ama faydasi olmuyor belime kadar ağrıyor
sinemcansenturk GamzeNur17 ayy o küt sesini bende duymam için çok çabalıyordum başta doktorum sıcak su torbası kullanabilirsin magnezyum vitamin yazdı kullan dedi ama çok farketmedi kalçamdan yukarı belime vuruyor Buda yatışı etkiliyor doğru dürüst yatamayınca da sırtım ağrıyor buna da şükür diyorum sağlıklı olsunlar da 🤗
GamzeNur17 sinemcansenturk evet bende çabalıyorum o küt sesini duymak için ama maalesef sırtım agriyordu zaten bu yeni başladı nasil geçer diye habire araştırıyorum aslında sıcak su aklıma geldi ama uygulamadim magnezyum vitamin bende alıyorum ama hic faydasını görmedim galiba şu durumda