Mervelerce Kızlar doktor 37.haftamda çatı muayenesi yaptı ve ön kemiğin biraz basık gibi dedi.normal Doğuma engel mi dedim hayır ama seni birazcık zorlayabilir dikişin fazla olabilir vakum gerekebilir çocuk kilolu olursa dedi.böyle bişey başına gelip kolay Doğum yapan var mı birazcık korktum da🙄🙈 şuan 38.haftam bitti bebiş 3360gr o kilo aldıkça ben korkuyorum 🙈
Kaderadem19 Mervelerce çatı muayenesini nasl yapti bende 38 haftadayim her hafta nst ye bagliyor nstden sonra alttan muayene ediyor parmakla benim doktor bu zamana kadar ne çatıdan bahsetti ne tavandan bisey anlamadim 😀😀😀
Yesimmm93 Mervelerce 😂😂😂😂 bu kadar olmaz valla,banada aynı şeyi söyledı kemik var yukardan bastıran normal doğuma engel degıl ama çok dikişin olur dedi
Mervelerce Kaderadem19 😂😂 afedersiniz iki parmağıyla alttan bi jel sürüp yapıyor hatta bebeğin kafasının hareket ettiğini daha tam kanala girmediğini bile söyledi🙈
Mervelerce Shnbsk doktoruma güveniyorum yanlış bişey söyleyeceğini düşünmüyorum sadece çatısı dar olup rahat Doğum yapan var mı merak ettim🙈
Mervelerce Yesimmm93 aha işte bana da aynısını söyledi basıklık var dedi🤦🏻♀️🙈 sizin kaçıncı haftanız😌
Mervelerce Deletedmom397 doktorum sezeryan olucak kadar bi darlık değil dedi bende riske atmak istemem sezeryan gerekiyorsa sezeryan olsun dedim okadar tehlikeli bi durum değil sadece dikişlerin fazla olabilir dedi🙄
Yesimmm93 Mervelerce 36+4 canım 🙈 gayette güzel doğurursun dedi bende tamam hocam normal doğurcam epidural olarak dedim 😂😂😂gaza geldim valla
Mervelerce Yesimmm93 benimkide yüreklendirdi illa bunlr olcak diye bişey Yok dedi🙈 ama tabi yine de korkuyorum🙈 bende 38+2 yim. Keşke diyorum bebek çok fazla kilo almadan doğursam artık şuan 3400🙈
Yesimmm93 Mervelerce maşallah ❤️❤️❤️ Ama ideal kilosu çok bişeyde almaz daha , bu Arada normal epidural düşün istersen sende dikişimiz çok olacakmış ya ben o yüzden öyle olcam😂
yakamoz Benim de ayni sekilde ön kısmı biraz basıktı. Hakikaten zor doğdu bebeğim ama oyle çok fazla bir dikisim olmadigini söyledi doktor. Sayisini vermedi😬 ilk gun tam olmasa da ikinci gunle beraber yavas yavas ayaklandim. Her gun daha iyi oldum. Vakum falan da gerekmedi bu arada. Tum mesele dogru sekilde ıkınmakta🤷🏼♀️
Mervelerce yakamoz inşallah bizde vakumsuz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza🙈 inşallah ıkınmayı becerebilirim korkuyorum ama doktoruma da güveniyorum😌
Yesimmm93 Mervelerce 5 cmden sonra epidurali uyguluyorlar canım %80 sonrasındaki acıyı hissetmıyorsun 20 hissediyorsun oda ıkınman lazım diyeymiş ebeyle konuştumda 😂😂 alttan falanda iğne yapıyorlar hiç canımız yanmıycak inş 😂
yakamoz Mervelerce Allahin izniyle alirsiniz. Ben hic ıkınmayı beceremedim mesela. Kesi biraz da ondan atılıyor. Simdiki aklim olsa daha çok çabalardım. Allah yardimciniz olsun❣️
Pelomm Çatı muayenesi yapması için doğumun başlaması lazım. Çömelme hareketi yapın 35. Haftadan sonra. Ilık duş bide çok önemli. Hiç endişelenme hayırlısıyla doğar inş
Mervelerce yakamoz amin çok teşekkür ederim napsam ıkınma tekniklerini araştırsam🙈 yani bildiğin ıkınma ne olabikir ki diyorum ama herkes o kısımda sıkıntı yaşadığını söylüyo🙈