Halime0638 Kizlar biliyorsunuz dur bebekler icin kehribar aşırı aşırı yararli oluyor alicam fakat güvenilir nerden alabilirim bilemedim alaniniz memnun kalaniniz varmi nerden aldiniz acaba
Elika0 Halime0638 bence çok tehlikeli. Çocuk elini bilinçsizce atıp kolyeyi koparabilir. Ve o minicik şeyleri yutabilir. Uzmanlar hiç önermiyor canım bi araştır istersen tabi sen bilirsin ama..
Htcdre Halime0638 canım 4 yaşında ki kızımın var 6 aylıkken bir taktım daha da çıkarmadım 🤩 instagram dan totsandrome organik bebek sayfasından aldım 🌸
Dorukkubra Halime0638 4 tane Arkadasim @yasinkitabi_tesbih_hediyelik Instagram sayfasından aldı sertifika si falan da vardı
sema_altas55 Elika0 koptuğunda dağılmayanlar var aralarında tügüm olanlar onlar daha güvenilir duruyor
Halime0638 Elika0 doğru canım ama düğümlü olanlar var kopsada çıkmayan orijinal olmalı ama guvenemedim o yüzden sordum 🦋
Zek38 Osmanlı doğal taş diye bi sayfa var instada. Sevdiğim bi büyüğüm önermişti. Oda orda almış. Trendyolda da var satışı. 🌸