Merveonay ILAYDAG ilk hamileliğim erkek bir kere bile bulantım olmadı hareketleri erkenden hissettim enerjiktim şimdi 2. Gebelik kız bebek ful bulantı 18 hafta hareket hala yok ve bitik bir halsizlik 😂😂
Boznazan Bende ilk hamileligimde hic belirti yoktu o kadar rahattim ama şimdi öyle degil farkli belirtiler bulanti halsizlik uyku hali ikiside kız yani belirtiler cinsiyet degişikligiden degil tamamen vucud ve hormonlar ile alakali oluyor
ILAYDAG Boznazan haklısınız şuan bende bulantı yok ama aşırı uyku hali var ve birazda meraklıyım aslında cinsiyet konusunda 😂 en önemlisi sağlıklı olması tabiiki 🌸
Fatma656565 Merveonay bende oyleyim aynen iki oglum nsl dogdu hatirlamiyorum bu kalca agrisi bide mide bunlantisi mahvetti uyku halsizlik tembellik hersey var 😅😅😅🤭🤭🤭
ILAYDAG Merveonay dikkat edin kendinize 🌸anlattığınız gibi bu şekilde çok örnekler varrr evet 😂😂 bende de bulantı yok uyku var 🙈
Fatma656565 Merveonay bende 18 olcam yarin cinsiyeti bilmiyorum siz ogrendiniz mi benimde cok tembel hareketsiz
Merveonay ILAYDAG o benim erkek ve ilk gebeliğimde çoktu ya 😂 İlk 3 ay özellikle akşam 6-7 gibi işten geliyordum 9 olmadan kanepede uyuyakalıyordum 😂😂 dinlenirsin ama iyi olur 😂
ILAYDAG Fatma656565 maalesef öğrenemedim o yüzden bu cabalarım 😂😂 11+4üm ama çok erken galiba bazıları 12. Haftadan öğreniyorlar ne güzel değilmi
Merveonay Fatma656565 bizİm 11. Haftada kontrolümüz vardı onda görünmedi bir sonraki kontrol 15. Haftadaydı o zaman öğrendik Canım çok hareketli ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyorum henüz 😍
Merveonay ILAYDAG kesinlikle canım şimdi hele bide benim 2. Bebek evdeki 27 aylık napıcam bilmiyorum 😂
ILAYDAG Merveonay ayyyy ne güzelll sağlıklı sihhatli olsun inşallah 🙏 az kalmış o zaman sabırr banaa 😂😂❤️
ILAYDAG Merveonay çok iyi olabilir elbette zor olacaktır ama çokta tatliş olur 💘 nasip olursa bende yaş aralığının böyle olmasını istiyorum 🙈