irem_ekmekci55 Tecrübeli anneler ve adayları 😍 Biberon tercihiniz hangisinden yana oldu ve memnun musunuz ? Ben o kadar araştırma yapıyorum hala karar veremedim
Fabulousmom irem_ekmekci55 tomme tippee tercih ettim. Çok fazla araştırdım. anne memesine yakın ve meme reddi yaşatmadığı ile ilgili çok bilgi var. 😊
ZEYNEP2025 irem_ekmekci55 philips Avent aldim ama cam degil cam olan sizdirma yapabiliyormus anne gogsune en yakin olan urun buymus satis danismani en cok tercih edilen olarak bunu onerdi .
okuyor irem_ekmekci55 tommee tippee kolik bebekler için olanı aldım. Süt sağma makinasından da lansinoh biberon çıktı.
Yesim619 irem_ekmekci55 Valla en kaliteli sini bile kullandım nuk un mesela istemedi silikon uçlu biberon da en son kabul etti valla markasız bir biberon du kirmiziydi belkide kırmızı ilgisini çekmiştir diye oburlerini kabul etmemiş olabilir
Mminikmucizemmm irem_ekmekci55 avent aldım fakat meme reddinden korktuğum için kaşık biberon kullanıyorum bir yandan da
irem_ekmekci55 Bu gün gidince çalışan bayan da avent dedi , anlatti baya. Avent aldım bende. Bakalım inşallah bi sorun çıkmaz
gizzzy35 irem_ekmekci55 Ben chicco aldım. Avent Türkiyeden çekiliyormuş sanırım. Satıcı da önermedi ileride yedek parça sıkıntısı olur diye.