Meryemce92 Kızlar bugün 36+3 olduk fakat ultarasonda 36+1 çıktı. Üstelik bebeğin eşinde yaşlanma olmuş. Kanım düşük çıktı diye kan ilacını günde 2 ye çıkardı. Bugün ilk nst çekildi bundan sonra her hafta gel dedi. Bebeğimin genel durumu iyi. Suyu kilosu organları iyi durumda dedi. Bebeğin eşinin kireçlenmesi ne gibi sıkıntılara yol açıyor üzüldüm bugün biraz. Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
bebek- Meryemce92 bebegi artık beslemiyor plasenta benim kızımda öyle olmuştu o yüzden mecburi sezeryan oldum
Gebe111 Meryemce92 tam da benim derdim ve benim haftam üzülme 😔bende de bu hafta başlamış 36+1de fark ettik çok önemli değil artık plesanta görevini tamamlıyormuş yani besleme görevi bitiyor doktorum bana eğer bebeği beslememeye başlarsa alırım bebeği dedi sezeryanla ama mis gibi geçirdiğim hamilelik bu haftada hersey çıktı ödem tansiyon idrarda kan vs vs
SumsavMah Meryemce92 senin haftan çok güzel canım sıkıntı yapma benim arkadaşımın 29 haftalikken başına geldi her hafta kontrole gitti 39 da doğurdu
Fatmatev Meryemce92 ben gece 12 dem sonra 33 haftalık olacağım ve 31. Haftada plesenta yaşlanması olduğunu söyledi doktor 34. Haftada tekrar bakacak ve yaşlanma devam ediyor sa bebeği alacağını söyledi senin haftan aslında gayet normal zaten 36. Haftadan sonra doğum beklenir artık üzülme 🙂
Meryemce92 Gebe111 Hadi ya 😢geçmiş olsun sanada canım. Ama benim ki ileri derecede değilmiş çok hafif var dedi. İnşallah bi problem olmaz normal doğum düşünüyorum. Kilosuda 2840 olmuş.
Gebe111 Meryemce92 başlangıç düzey olması normal artık bebek dünyaya gelmek istiyor benimki biraz küçük 2500 beslenemezse alırım dedi kontrolleri üç güne bire düşürdü bende normal çok istiyordum duyunca çok üzüldüm ama sağlıcakla gelsinler de inşallah 🤲🏻
Meryemce92 SumsavMah Bayağı bi erken tanı konulmuş. Evet haftamın ileride olması ve hafif demesi azıcıkta rahatlattı beni 🙏🏻
Meryemce92 Fatmatev Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Evet en azından erken olmadı☺️
SumsavMah Meryemce92 bebeğin hareketlerini takip et mutlaka akıntına vs dikkat et hayırlısıyla kurtulursun insallah
Meryemce92 SumsavMah Aşırı akıntım var dedim kokulumu dedi evet hocam dedim akıntı onunlamı alakalı ?
yarenyucel Meryemce92 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben yaşamış biri olarak söylüyorum eğer ki varsa imkanın 2.5 kiloyu geçtiyse bebeğin isteğe bağlı sezaryen olmanı öneririm çünkü rabbim evlerden uzak etsin her şey olabilir, 37 haftadaydım bende bebeğim 10 gün ileride giderken birden gerilemişti hareketleri çok azalmıştı 1 hafta zar zor bekledim 38 de direk sezaryen oldum. Lütfen yanlış anlama sıkıntıya düşme içimi ferah tut doktorunla görüş tekrardan umarım sağlıkla doğar miniğin🌸🌸
Meryemce92 yarenyucel Aynen tekrar gidicem hher hafta takip edicem dedi. Yok canım neden yanlış anlayayım sende yaşamışsın sonuçta.
Acemianne__ Meryemce92 merhaba 36+6 da bende de hafif kireçlenme başladığını söyledi çok ciddi seviyede değil ama benimde moralim bozuldu açıkcası inşallah sağlıkla doğarlar şimdiye kadar herşeyi yolundaydı
Meryemce92 Acemianne__ Evet aynı şekilde banada hafif dedi her hafta geliceksin bundan sonra diyince bende korktum. İnşallah sağ salim doğarlar cumarttesi kontrolüm var bakalım ne dicek.
Mimik Ya doguma yakin olabiliyor, benim abimin esi de plesenta yaslanmasi yasadi 37+ 6 da, normal zamaninda dogum yapti cok sukur bebeginin saglik durumu da haftasi da iyi… endise edilecek bisey degil…insaAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin🥰
Meryemce92 Mimik İnşallah cnm benim kız kardeşimde yaşadı aynı şeyi ama onda bayağı bi problem oldu suyu falan bitti bebek 26 gün erkenn doğdu 3 gün küvözde kaldı falan ondan biraz korktum.
Acemianne__ Meryemce92 kilosu iyiyse demekki sıkıntı yok demek bende haftada bir gidicem bakalım inşallah güzel haberler alırız☺️