Damlakrgz Merhaba güzel anneler 24+4 deyim aşırı mide yanması ve boğazımda yanma var öksürük yapıyor. Tavsiye verebilecek olan var mı? Gaviscon fayda etmedi 😞
iremss Damlakrgz soğuk süt yatarken biraz yüksekte yatmak başka çare yok bi de baharat aşırı salçadan uzak durun bi nebze rahatlarsnz ama gebelk kaynaklı yani yapcakbişe yok 😂
Polenpolen52 Damlakrgz canım soguk salatalık ta dene , yanı ınan bugun sabah oyle sırtımı yataga dayadım oyle uyumusum uzanınca mıdem agzıma gelıyor
Kbraa1221 Damlakrgz Gaviscon hiç güzel değil ben kullandım ama fayda etmedi, Rennie duo var ben onu kullanıyorum içer içmez kesiyor sanki. Öneririm. Birde soğuk sütü pipetle içmenizi öneririm 🥰
iremss Damlakrgz o zaman şey yapınyediklerinize dikkat edin bişey muhtemelen ekstra tetikliyo salça baharat kızartma turşu aşırı yağ içeren şeyler bende müthiş etki ediyo mesela ona göre kontrollü davranıyorm
Damlakrgz Polenpolen52 Onu denememiştim deneyim size de çok geçmiş olsun bende dün geceden beri öyleyim
Polenpolen52 Damlakrgz canım her aeferınde farklı oluyor , normalde süt içince gecıyordu , bugun gecırmedı malesef salatalık haslanmıs patates yedım , yemek olarakta pırınc pılavı sade tavuk yap onu ye