Malikadir tgc-clk bende var çok güzel yumuşacık yenidoğan var ama hediye gelmişti. Biraz kucuk geldiler gözüme
es_aybala tgc-clk yenidoğan almayın çok çabuk büyüyorlar biraz bol olsun giydirdiğiniz bi şey olmaz. 3-6 küçük geliyo 4 ay 20 günlük kızım. Kıyafetlerin kalıplarını anlamış değilim
BBabyy tgc-clk bir sürü zıbın aldım ama ebebek beyaz zıbınlar yumuşak ve esneklik olarak tam fiyat performans ürünü kızım 4 aylık 52 cm doğdu yenidoğanı 3 ay kullandım boyu ve kilosu önden gidiyor. H&m güzel ama yıkanınca çekiyor
tgc-clk Malikadir kullandiniz mi? Yikayinca esneme yapiyor denildi bende endise ettim. 6 tane aldim birde.
Malikadir tgc-clk yok kullanmadım cnm senin ki kaç cm? Esneyecek Bi kumaşı yok gibi. Ama çok küçükler bendekiler bez falan da takılacak baya kucuk geldi gözüme.
Bebegimvebennnnn Yenidoğan 50 cm boy ama 50cmden uzunsa bebek bide bez felan girince küçük gelmez mi oyuzden ne alcagımı şaşırdım 3 6 mı alsam 62 cm
tgc-clk Bebegimvebennnnn ben 3 6 da aldim genelde 6 aylik aldim bir kac tanede 9 aylik aldim. Zaten aralarinda 2 cm genislik anca oluyor.
tgc-clk Malikadir yenindoganalr kucuk oluyor bende 3 , 6 ve 9 aylik aldim. Yeni dogan hastane cikislrnda cikiyor zaten idare eder diye dusundum.
tgc-clk es_aybala bende genelde 6 9 aylik aldim. Bide 9 aylik. Buyuk gelsede giyer diye. 3 6 aylikta aldim ama cok degil.
Emossk tgc-clk ben kızıma 1 bucuk yaş grubu 2 yaş grubunda aldım küçüklerde çok sorun olmaz çocuk kendide cekistiriyor berbat oluuyor
Ezgiduru tgc-clk ben kullanıyorum kizima. Dogacak bebegime de kullanacagim. Ama aman aman iyi bir sey değil bence
Esmnr tgc-clk canım biraz bi esneme payı var ama çok değil. İlk yıkadığımda üzülmüştüm bende ama ütüleyince falan kendine geldi. Zaten bebişler çabuk büyüyor o yüzden o kadar dert etme. Ben 6 aylık aldım biraz büyük olsun bi kaç ay rahat giysin diye.
BBabyy Bebegimvebennnnn hayır gelmedi zaten büyük oluyorlar cm ye takılmayın kızım 52 cm 3600 kilo doğdu şuan 4 aylık 8kilo
Ozlem2206 tgc-clk yenidoğanla 3 ay arasında sadece 2 cmlik bi fark var civildeki çıtçıtlılarda öyle kalite olarak yumuşacıklar henüz kullanmadım yıkadıkça nasıl olur bilemem🤷🏻♀️