Feyzaveannesi newmom54 Doktorlar genelde gün hesabı değilde hafta hesabı yapar. 35 gün 5 . haftaya denk geliyor ve o haftada keseden başka bişey görünmez. Hatta kesenin içinde bebek bile oluşmaz. 5 te keseyi 6 da yolk kesesini 7 de kalp atışını duydum. Yani bebeğin kalp sesini duymazsan üzülme çünkü inan daha haftan çok küçük
charlottececi newmom54 bebegin 35. Gunudur o :) yani 14. Gunde yumurtladiginizi ve dollendigini varsayarsak; 49-50. Gun falan. Benim mesela 5+3 te kalp atisi vardi ama ovulasyonum erken oluyor ☺️
Motherandbaby Bana biraz erken gibi geldi. Ben 40 günlükken gittim keseyi gördük. Kalp atışı için ise iki hafta sonra gelin dedi. Pazartesi gidecem, inşallah duyarız kalp atışını.
Elayvzz Motherandbaby keseyi mi gördünüz sadece bende 5+3 de gittim kese vardı bebek yoktu korkuyorum şuan
SerraveAnnesii Ben 7+2 de duymuştum tabi herkeste aynı olmaz kimi daha erken duyuyor kimi daha geç😌 inşallah en yakın zamanda duyarsınız☺️
newmom54 Feyzaveannesi çok teşekkür ediyorum kendisini görsem içim rahatlayacak vallahi. Sonrası diğerlerini görürüm inşallah
Elayvzz Feyzaveannesi ya öyle mi yazınızı okuyunca rahatladım bizde 5+3 haftalığız doktor sadece kese gördü 14 mm içinde bebek de yolk da yoktu boş gebelik mi diye kendi kendimi yiyorum şuan haftaya randevum var inşalh görebiliriz miniğimizi
Motherandbaby Elayvzz evet sadece keseyi gördük. Yarın kalp atışını duyacağız inşallah. Korkmayın, güzel düşünelim güzel olsun.
Feyzaveannesi Elayvzz Korkma canım bende o hafta boş keseden başka bişey görmedim. 6 da yolk 7 de kalp atışı duydum
Elayvzz Feyzaveannesi ay inşalh canım ya ilk bebeğimi kaybettim o yüzden endişeleyim doktorum da kalp atımını duyalım kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi biraz da ondan erken gittim