Nilufar_1996 yusra-6350 annem beni çok kolay doğurmuş gittiğinde açıklığı tammis doktor hemen doğumhaneye alın koridorda doğurur kadın demiş hemencik doğurmuş 2.900 gram. Normal doğur diye zorluyor beni de ama korkuyorum napim
yusra-6350 Nilufar_1996 işte o korku hep içinde kalmış o yüzden birde bakıyorsun tam teri oluyor normal doğum yapıyorsun kolay oluyor sancın kendiliğinden geliyor sezerayana gerek kalmıyor öylede olabilir ama erkek çocukları kolay doğuyormuş
Nilufar_1996 yusra-6350 Rüyamda normal doğum yaptım bı tek 😂😂😂 bı sağ salim doğuralim nasıl olursa olsun sağlıklı gelsin bebişler.
yusra-6350 Selenin-annesi MAŞALLAH ismide çok güzel aramızda iki gün varmış sİzin doğum ne zamana geliyor
Nilufar_1996 yusra-6350 Tam iki kilo çıktı dün haftasıyla uyumlu dedi bakalım doğuma kadar 3 kilo olur her halde
Selenin-annesi yusra-6350 tahmini doğum 22 Şubat dedi ne zaman gelir kızım bilmiyorum canım sen nerelisin
yusra-6350 Selenin-annesi iyi ALLAHIM kolay kurtarsın İNAŞALLAH bir sancıda ben urfalıyım nevşehirde oturuyorm
Selenin-annesi yusra-6350 inşallah canım senin ilk mi senin bebeğin kilosu boyu kaç bu arada bende Bursa dayım