yusra-6350 blueberyy00 evet aynen sizin bebek inatçıymış baya😂bizim elini kapatıyor yüzüne sizinkide poposunu dönmüş ay ne tatlı oluyorlar yaa
blueberyy00 yusra-6350 hiç demeyin koç burcu geliyor hemde ne inat olacak sanırım 🤭🤭 ama yerim.onun heryerini minnakim.benim.neyse son bir hafta bekliyorum heyecanla daha ağzını burnunu bile hiç görmedik 😂en son 12. Haftada tüm vücut çekti oda yani burnu oluşmaya başlamış onu gördük😂😂
yusra-6350 Elikra kız çocukları kendi göstermiyormuş fazla mesela ben oğlumda 3 aylıkken cinsiyetini öğrendim ama kız çocukları hemen göstermiyor kendini saklıyor utanıyorlar heralde terbiyeli kızlarımız😂
yusra-6350 Beyzan738 bizimkide öyle eliyle kapatmıştı doktor ultasyonla karnımı salladı bi kaç defa aç yüzünü gösterdi bu elleri yüzlerinde ne geziyor anlamıyorum başka koyacak yermi yok 😂
blueberyy00 yusra-6350 aminn inşallah hepimizi kolay kurtarsın yok canım sezeryan olacak günümüzü aldık hatta Allah’tan birşey olmaz da erken gelmezse küçük hanım 1 Nisan da şaka gibi girecek hayatımıza inşallah bizde geri sayım başladı 😍😍darısı da size
EsraGlgr Gittiğim hastanedeki ultrason cihazı hiç güzel değil hiç bişi göremiyorum :( sadece detaylıca farklı bir yere gitmiştim o zaman görebilmiştim kızımı. Bir kereliğine farklı bir hastaneye gitmek istiyorum ya çünkü hiç bişi belli olmuyor :(
Esra3890 yusra-6350 ayy maşallah ne güzel çıkmış Saglikla alın kucağıniza inşallah biz 36 haftalık olduk daha böyle göremedik ya her ay gittigimizde yüzü dönük yüz üstü yatmış oluyo yandan bile gorunmuyo kızımın ensesindeki saçları görüyoruz sadece artık doğunca ancak gorcez 😃
gizemkrgzl https://imgyukle.com/i/osbhwG bu da benim oğluşum 20+5 haftalıkken şuan 24. Haftadayiz cuma günü tekrar gorucem inşallah 🤍 ilk defa resim atıyorum inşallah becerebilmisimdir🤣