blueberyy00 yusra-6350 bizimki ya kapatıyor yüzünü ya poposunu dönüyor Arkasi dönük oluyor hiç goremedim bu gidişle doğumda görürsün diyor doktor 😂😂
Dilekxx Valla ben 5 aylıkken foto aldım Bakan babasının aynı pozisyonda yatışı Gören bu kadar mu babası gibi olur diyor eyvah eyvah 🤦🏻♀️ ☺️
yusra-6350 busee94 bize baya verdi biz istemedik doktor kendi çıkardı hatıradır ama ne güzel olması iyidir olsun CD de iyidir
Papatyaytt yusra-6350 bişi sorucam kizlar ya o resimde gözünün üstünde alnındaki karartı sizce ultrason ışığı karartı dimi nedir o bilgisi olan varmi
SEVGIMSEN femme_sans_defense nece ildi aileelisen bakida qalmirsanki men 6ilden sonra olub mende bakida muslice aliram
femme_sans_defense SEVGIMSEN 3 ildi evliyem. Lenkeranda yaşayırdıq evvel 5 aydı köçmüşük moskvaya burda müalie alıram. Can sende niye gec olub problem ne idi?🥺
SEVGIMSEN femme_sans_defense mende falekul idi sende suni mayalanma idi ikiz oldu?falekul yetiemirdi mende
femme_sans_defense AyMeh94 he can eslinde azeri çoxdu burda seslerini çıxarmırlar. Yazmaylarından tapıram men😄
miyopmom Nilufar_1996 aslinda ona bakmiyor hareketli hareketsiz fark etmiyor bebege bagli her sey annede saglik sorunu yoksa doktoruda o enerjiyi veriyorsa normal dogum korkunc bir sey degil 🥰