esmir hanımlar en son 18 haftalıkken doktora gitmştm şuan 30 haftalık benim kadar arayı uzatan var mı merak ettim çok şükür bebiş hareketlri aktif 🌺
Tulayyy- esmir ne kdar guzle masallah benı tansıyonum braz yuksek cıktı 27 deym cok uUkuyorm ve kafama takıyorum
prensesannesiiiiii Maaaile hahah😂kimse yanlış anlamasın Allah herkesin evladını ona bağışlasun bazıları var 2. Çocukta bir defa gidiyor bidaha doğuma gidiyor 🙄🤷♀️
SerraveAnnesii Ben hamileliğimin başından beri ayda bir gidiyordum. Şimdi 31+2 haftalığız 15 günde bir gidiyorum. O kadar uzun bekleyemezdim herhalde 🥲
Deryaasn esmir bana ayda bir gel diyor ben 3 haftada filan gidiyorum ne olur ne olmaz diye korkuyorum.yani nasil yaptirdiniz peki takiplerinizi vitamin,kan degerleri,cocugun kilo gelisimi falan???
esmir Deryaasn balık yağı hapı almıştım doktorun önerisiyle onu kullanıyorum kan değerim iyi çok şükür kilosunu hafta içi öğrenicem inşallah bir sıkıntı yoktur hareketlerini hissediyorum düzenli bu beni rahatlatıyor sanırım
esmir prensesannesiiiiii Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin her hafta giden de var benim gibi 3 ay bekleyen de 😀
Boznazan Bende ilk hamileligimde sadece 2 kere gittim 3 gidişimde dogumdu zaten şimdi ikinci gebelik yine aynı fikirdeydim ama malesef sağlık sorunları olunca biraz daha fazla doktor yolu görünecek bize