Ryry 28 haftalık mide yanmasından uyku muyku kalmadı gün boyu devam ettiği yetmiyo geceye de sirayet etti 😔
Bernako Ryry İki gece öncesinde aynı sorun bana da oldu. Buradaki kızlar tavsiye olarak elmayı önerdi. Yarım elma yedim çok iyi geldi
Nazarozcan Ryry bnde aynı sekildeyim cnm 5.6 ayımdan berri çekiyorum şuan 37 haftalık olduk ve hala devam ediyor çok kötü bisy uykular haram oldu bana bir tek iyi gelen soğuk süt cnm tavsiye ederim çok işe yarıyor soğuk olması lzm bir bardak soğuk süt için ama bir kerede icmenz gerek gerçekten işe yarıyor 🙂
Polenpolen52 Ryry ay canım sabah fenaydım, mahvoldum , su içemıyorum o derece mıdem agzıma gelıyor su ıcemedım kaç gundur busefer ıdrarımda enfeksıyon oldu, sana tavsıyem soguk salatalık ye , sonra gavıscon surup iç , onun dısında soguk sut iç, hepsını dene
Polenpolen52 Ryry hayır canım , yan etkı yok, zaten bu ılaç degıl, karbonat içiyosun ıcınde kalsıyum bıkarbonat var
Asu94 Ryry Gaviscon şurup başka zaten birşey vermiyor doktorlar birde bol su iç doğuma kadar devam eder ama şurup birazda olsa rahatlatıyor asitli acılı yeme onlarda çok tetikliyor
Anne3434_ Ryry bir tatlı kaşığı karbonat iç bol suyla bi 5 dkkada dik dur yatma hemen içtikten sonra bana dua ediceksin tek çarem bu benimde şuan
Ryry Anne3434_ karbonat iyi değil diyolar doktora danısmadan asla kullanılması önerilmez yazılmış google da. Korkudan deneyemedim bende
Anne3434_ Ryry 2 ci hamileliğim tansiyon problemin yoksa içebilirsin ben günde 3 4 kere içiyorum valla geçen doktora da dedim abartmadığın sürece sorun yok dedi şimdi bir çay kaşığı kadar içiyorum kesiyor bazen kesilmiyor bi 5 dkka arayla 1 çay kaşığı daha içiyorum sende çok zorlandığın yerde iç eğer dediğim gibi tansiyon problemin yoksa