Deva22 Daha önce de yazdım ama kimse yorum yapmadı Sebamed Bebek şampuanı kullanan memnun olan ya da olmayan var mı? Temiz içerikli olsun istiyorum
Damyavuz Deva22 Ben kullandım ama mustela 1 numara bu işte. Hem de bebeğin saçlarını güzel uzatıyor tavsiye ederim
Afro-dit Deva22 canım temiz içerikli kullanmak istiyorsan instagram da mühendisinoglu var oraya bakmanı tavsiye ederim temiz içerikli ürünleri ve kimyasal içeren ürünleri paylaşıyor devamlı
Bernako Deva22 sebamedi kendim kullandığımda çok iyi gelmedi bana . Bebek içinde yüzde yüz doğal ve uygun fiyat olarakda baby’s clean alıcam Yeşil Anne üreticisi ☺️
Damyavuz Deva22 Evet fiyatı çok ama İnan ki uzun süre idare ediyor. En azından 1 yaşına kadar kullan sonrası geçersin senin fikrin tabi bütçene bağlı. Ben şuan bioderma abc kullanıyorum. Kızıma atopik cildi olduğu için doktor önerdi. 4,5 yaşında
Temmuzannesii28 Deva22 o sayfa bir çoğunu reklam alıp paylaşıyor dikkat edin yazdığı çoğu şey güvenilir değil davalık bile oldu bu sebepten 😊
Bernako Deva22 kendi internet sitesine bakarsanız orada fiyatlar daha uygun. Mühendisinoğlu ve kimyageranne İçeriklerini incelemiş onların tavsiyesi üzerine araştırdım ben de
Hzlkaya Deva22 sebamed temiz içerikli değil malesef ben kızıma doğduğundan beri ecowell kullanıyorum 15 aylık oldu hiçbir sorun yaşamadım geçen indirim vardı mustela aldım ikiside temiz içerikli tavsiye ederim 😊
Deva22 Hzlkaya temiz içerikli ürünler arasında değilmiş galiba şimdi ben de mühendisinoglu sayfasını incelerken anladım
Melike0146 Arkadaslar son zaman incelemesinde mustela icerigi temiz degilmis bilginiz olsun 🙏🏻 muhendisinoglunda incelenmis halleri var ordan secebilirsiniz 😊
lunam Deva22 ben ’yeşilmarka’dan aldım şampuanı. İçeriği temiz sertifikalı, hem de yerli üretim. Yerli olduğu için de fiyatı bi çok markaya göre uygun.