CanimBebegim02 Kızlar 2 gündür kaburga batması oluyor yani sağ göğsümün altı çok canımı acıtıyor sebebi ne sizce hatta baktığımda orası kızarmış oluyor
Senayyalcin CanimBebegim02 makat gelişliyse bebek baskı yapıyordur birde rahim büyüdükçe kemikler de genişliyor ağrı oluyor bende de çok oluyordu ağrıdan duramıyordum ama çaresi yok maalesef evde sütyen takmayın biraz rahatlatıyor
G_M_Z CanimBebegim02 canım bebişin kolunu dizini dayayıp itiyor olabilir 🥰 dediğin şekilde benim de bir ara sık sık bu şekilde acılarım oldu artık elimi koyup bastırıyordum sırt üstü yatarak iyi geliyordu bebeğim de hemen pozisyonunu değiştiriyordu🥰
CanimBebegim02 Senayyalcin rahat etmediğimden sütyen takmıyorum ama oturduğum yerde kaburgam göğsüme batmaya başladı nefes alamadım sorun olmasında bebeğime zararı olmasın yeter
Nilizze Bende de var 26 haftalığım hiç geçmeyen bi ağrı azcık eğiliyim bi iş yapiyim geçmio agrı hiç bide nefes darlığı burun kanaması var sorun yoktur inşallah
sita-ram Benim bu 2. Gebeliğim ikisinde de kaburga batmasını yaşadım. Gerçekten böyle bir acı yok. Sol tarafimda oluyor. Sola yatınca en fala 10 dkaika dayanabiliyorum. Nefesim kesiliyor. Uzanmadigim zaman ise iğne batması şeklinde ağrı yapıyor.
CanimBebegim02 sita-ram Resmen beni tarif etmişsiniz ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim bıçak saplanıyor resmen sağ göğsümün altına sebebini bilmiyorum yarın soracağım doktoruma
G_M_Z Terazi90 evet canım oluyor orada sürekli bi baskı olduğu için sonrasında da hafif bir acı kalıyor
G_M_Z Terazi90 yok canım covidden dolayı dokununca acı değil de ağrı oluyor zaten içini rahat tut 🥰 bebekler büyüdükçe yerleri daralıyor haliyle bir yerlere baskı yapmaya başlıyorlar kollarını bacaklarını oynattıkça da can yakıyor tabi ama napalım yeter ki iyi olsunlar dayanıcaz bi şekilde🥰
Terazi90 G_M_Z aynen öyle canım başka bişey olmasında 🤲🏻 bi şeklde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh.. bidr bu ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle bişi yoktu,🤦🏻♀️
G_M_Z Terazi90 her bebek her hamilelik farklı olurmuş🥰 bir de arkadaşlarım bana hep erkek bebeklerde sırt bel ağrılarının kaburga acılarının daha fazla olduğunu söylediler ne kadar doğru bilemem tabi