Rabissss995 Adetime 8 gün var . Test yaptım ikinci çizgi silik çıkar gibi oldu . Ve karnımın sol kısmında inci bi ağrı var . Dış gebelikten şüpheleniyorum yaşayan tecrübesi olan var mı kızlar
Asil28 Rabissss995 inşallah sağlıklı bir gebelik vardır. Bende adetime 7 gün kala silik çizgi ile öğrendim. Sol tarafımda sancı oluyordu. Çok şükür kızçemle 24 haftalık olduk🙏🌸🧿
Happymami Rabissss995 benim de aynı şekilde hala devam ediyor şuan 6 haftalık hamileyim kötüyü düşünme 🥰🌸
Rabissss995 Happymami Şu an kan testi yaptırsam çıkar mı acaba son adet tarihim ile hesapladığım da dört haftalık gözüküyor varsa tabi
Elfs Rabissss995 daha ortada hamile olduğunuz belli değil hamile olsanız da böyle bir negatif enerji neden gönderiyorsunuz ki. Genelde bütün hamilelerin tutunma aşamasında ağrı olur benim de oldu. Böyle kötü şeyler düşünmeyin şimdiden.
MelekMervertlek Rabissss995 adete 6 gün kala silik çizgi ile öğrendim Bende aşırı sancim vardı hatta adet olacak gibiydim ama merakımdan yapmıştım çok istiyorduk. Hatta 12 13. Haftaya kadar sancı devam etti normalmiş
Rabissss995 Elfs çok uzun süre bebek beklediğim için ve yakın zamanda düşük yaptığım için bu psikolojideyim . Sizin elektriğinizi düşürdüysem kusura bakmayın
Elfs Rabissss995 hayır ben sizin için üzüldüm kendimi hiç düşünmedim. Benim de bir düşüğüm oldu anlıyorum insan stres yapıyor ama kötü enerji yaymayın kendinize iyi düşünün iyi olsun 🙏 inşallah sağlıkla olur gider kavuşursunuz ☺️