SevilayAkgz_27 Cok tesekkur ederim çok güzelleri sizlerin olsun canimm ❤ Kendi takimimi suvenden aldım canım 300 den 100 tl e dusmustu onuda yürüyüş yaparken sansa gördüm, bir tanrde boyle beyaz takım almıştım oda 50 tl idi , birde suvenden gomlek gecelik elbiae şeklinde aldım 320den 120 ye düşmüştü indirimde denk gelmiştim hep 😊 elbise olani da dogum oncesi dusunuyorum giymeyi , normal dogum dusunuyorum ,normalde de gömlek tarzi cok kullaniyorum dogum icinde bu sekilde dusundum kizimla ayni sekilde bulmakta beni mutlu etti birde isimli çıkıştan değil de kapı susunden pijamaya en son da aynı dekorla kızıma çıkışa gelmiştim tersten ilerledim ama sansa denk geldi hepsi , canım instadan minikonsept sayfasından sipariş ettim yastıksız 200 tl 10 tl daha ek verip tulumun arkasına da yazdırdım, yastık 80 tl idi 290 verdim, 70 e de yastık vardı tabi ben ekimde aldım canım şuan zam gelmiş olabilir yinede inceleyip fiyat bilgisi alırsın canım , kafamda çiçekli konsept belirleyip öyle ilerledim canım konsept şeklinde yptm hepsini