Nurdanb Askiletotomsu size mi yasak anlamadım mide yanması yaptığını bilmiyordum hiç hissetmedim. Ayva muzda iyi geliyor.
Azra_Mom annesinin_beybisi valla ben ne yersem yiyim saatlerce bulantı yapıyor en sonda gidip kusuyordum prilam dr en hafif bulantı ilacı bebeğe hiç bir zararı yok doktor onu verdi onunla geçti Allah’a şükür hala da içiyorum içmezsem bulanıyor ve yemek yiyemiyorum 20+4 olmamıza rağmen tamamen geçmedi prilamı tavsiye ederim doktorunuza sorun bence bulantı yiyeceklerle bastırılmıyor malesef
hndee 15 haftalığız hala geçmedi. Sabahları tuzlu çubuk kraker ve sade grissini yiyorum. Ayva çok iyi bastırıyor ve patates. Şuan bile devam ediyor bulantım yapacak birşey yok ☹️
muallimehanimmom5 annesinin_beybisi tüm hamileliğimde bulantı yaşadım doğum yaptığım güne kadar devam etti İlk 3 ay yatakla tuvalet arası yaşadım çok zor du bana tek iyi gelen şey çubuk kraker ve beyaz leblebi idi bide ayva 😵💫
Momtobe11 annesinin_beybisi arpa şehriye çorbası içine limon tuzu atıyodum ben üzerine limon sıkıp yiyince ekşi ekşi iyi geliyodu bastırıyodu bulantımı
Deletedmom10846 annesinin_beybisi leblebi sarı elma iyi geliyordu bana. Bir de sakız bir süre geçiriyor sonradan o da bulantı yapmaya başlıyor 😊
Emossk annesinin_beybisi himm anladım sade sodaya limon sıkıp az tuz da artabilirsin o da çok iyi geliyor bastırıyor tabi yemek yiyeebiiliyorsan sonrası nda bastırıyor yayla çorbası iç o da iyi geliyor ayva tuzlu şeyler tüket Allah yardımcin olsun