Gamzess1 Kızlar en erken hangi haftada yapılıyor? Kendi doktorumuz mu yapıyor başka bi yere mi gönderiyor acaba? Bilgi verir misiniz bide yaptırmak istiyorum ama çokta korkuyorum burda okuduğum yazılardan hep kötü etkilendim :(
Ipekkarakus0 Gamzess1 11 hafta ile 14 hafta arası kendi gittiğin hastanede yapıyorlar ve eğer etkileneceksen hiç yaptırma canım
prenses_annesiiii Gamzess1 kendi doktorun 11 ile 12. Hafta arasında ister zaten canım gittiğin hastanede kan veriyorsun sadece
Grenpeopl Gamzess1 özelde 500 TL fiyat verdiler devlete de 14. Haftama kadar sıra bulamadım gününü geçirmiş oluyorum yaptırmayacağım o yüzden zaten kendi doktorum ense kalınlığı ve burun köküne baktı Allah’a dua etmekten başka çarem her türlü yok diye yaptırmıyorum bende
Brcnalprslnlblg Gamzess1 korkma korkulacak bir şey yok her şey allahtan 12 haftadan itibaren yapılıyor 12/14
Gamzess1 Benim kontrolüm 10+4te o zaman yapamaz değil mi? Çokta yaptırmak istiyorum çok endişeliyim stresliyim iyi sonuç çıkarsa kendimi daha iyi hissederim diyorum ama kötü çıkarsa da daha kötü olur muyum bilemiyorum
Cscn Gamzess1 etkileneceğini düşünüyorsan yaptırma bence hamileliğini stres odaklı yaşarsın bu defa. Ben yaptırmayacağım mesela, istemediğimi söyledim doktoruma. Sağlıklı olsun diye dua et inşâAllah
Cscn Gamzess1 Rabbim korusun olumsuz bir sonuç çıksa elden bir şey gelse tamam diyeceğim de elden de bir şey gelmeyeceği için gerek yok diye düşünüyorum
prenses_annesiiii Gamzess1 korkulacak bişey yok canım genelde iyi geliyor benim ultrasyonda burun kemiğini göremiyorum demesine rağmen iyi gelmişti fakat 16. Haftada başka bi sıkıntı çıktı dörtlü test yaptırdık ultrasyonlarda herangi bi sıkıntı yoksa çokta korkmana gerek yok