yeniklasor Kızlar inşallah 1 güne doğum yapıcak bir arkadaşım var ona ne yapabilirim anne sütünü artırıcak, gaz yapmıcak çorbadır başka bı yiyecektir fikrinize ihtiyacım var ☺️
Elfvli yeniklasor yasak.degil.mi ? Eğer yasak değilse en iyi komposto gider herhalde . Benim gittiğim hastanede yasaktı çünkü.
AnnelikHayali yeniklasor sütlü bir tatlı yapabilirsin canım. Bir de komposto veya rezene çayı olabilir.
Maaaile Tavuklu şehriye corbasi olabilir. Kayisi kompostosu da yapabilirsiniz :) bana bunlar gelmisti.
yeniklasor Elfvli Yasak mı bilmiyorum inanın. Şehir Hastanesi’nde yapıcak doğumu. Ben yine de gönderirim ☺️ teşekkür ederim ☺️
iremss yeniklasor komposto lohusa şerbeti belki minik kurabiye tarzı atıştırmalık (bana getiren olmştu çok dua ettim 😂)
Elfvli yeniklasor şehir hastanesiyse arada kaynar bence 😊 sut için komposto o zaman. Bizde çiçeği bile odaya çıkarmıyorlar.
esredn yeniklasor bir arkadaşıma tahinli kurabiye yapıp getiren olmuştu sütü baya çoğalmıştı çok dua etmişti.
35lavanta yeniklasor 3yemek kaşığı kuru dutu 2.5-3 su bardağı suda kaynat kaynayınca bir 5-10dakika arası daha kaynat bu 1 ölçü sadece 1 bardak ama bana aşırı süt yapmıştı hergün taze taze yapıp içiyordum aklıma direk bu geldi oyüzden 😍 Birde kek uada kurabiye yapabilirsin o an insana o tarz atıştırmalıklar çok iyi geliyor hem yanında kalan içinde iyi.. Benim doktorum bana 1 hafta sıvı beslen demişti kabız olmamam için 1 dikişim vardı ama ödem olmuştu baya şişti çok çorba içtim oyüzden çorbada yapabilirsin yoğurt çorbası olabilir mesela hem hafif olur hem lezzetli mercimekte olur ama kimyon kesin at ki gaz yapmasın 😂😂