Merveyldrmmm Montessori türü karyola,yatak ve uyku setinizi ne kadara ve nereden aldınız acaba ? Piyasa suan 4.500 e kadar çıkıyor daha uygunu yok mu
superrmomy Merveyldrmmm nerde yaşıyorsunuz acaba ? Ben istanbul maskodan aldım 2.800 e icinde yatak ve uyku seti yok komple mdf çok memnun kaldık.
FatihBatur Merveyldrmmm ben 4 sene önce 1000 TL ye almistim markası caploonba hatta mağazaya gittik böyle pahalı modelleri gösterdiler vitrinde falsn ben dedim ki ben ucuza sade birsey istiyorum dedim yukarı depoda vardı onu almistim beyaz renkte
Askiletotomsu Merveyldrmmm bende montesorri set almak bide kafes beşik almak istiyorum yine montesorrinin setindej bir parça gibi aynı renkte . Tekerleği de olursa kolay olur
superrmomy Askiletotomsu biraz gezmek gerekiyor açıkçası. Sadece karyolayı 5000 bine satan da var. Biz çok memnun kaldık.
Gizgizgiz Merveyldrmmm 190×90 aldım ben çünkü anne yanı beşiğimde var vivenseden aldım 2900 liraydı mdf
minikprensesimm eslemsi canım bunu aldım 120/200 ölçü çok güzel çok büyük geldi çocuğum içinde çok rahat etti döne döne uyuyor 🥰
Psikomer Ben takım aldim yatak dolap sifonyer avize ve örtüler 6.200 tl altından yuva yatakta çıkıyor.
Psikomer Askiletotomsu noktabebe diye bir instagram hesabı var yeri pendikte İstanbul içine sevkiyat yapıyorlar simdilik gayet iyi fiyatına gore